Connect with us

8ος Όμιλος

Αιγαλεω-Ηρόδοτος 1-2

Published

on

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ηρόδοτος, που πέρασε και απο την έδρα του Αιγάλεω, πετυχαίνοντας μια παλικαρίσια νίκη με 1-2, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, το Αιγάλεω ήταν η ομάδα που είχε τις δύο καλές φάσεις της με τον Βέρμπη και τον Ψυχογιό, να μην καταφέρνουν να δώσουν προβάδισμα στην ομάδα τους, ενώ ο Ηρόδοτος απείλησε με τον Ετόφ στο 42, με το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το Αιγάλεω αύξησε την πίεση του με τον Ηρόδοτο να περιμένει να “χτυπήσει” στην κόνtρα, και όπως έγινε.

Αρχικά οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη, άνοιξαν το σκορ με τον Μελισσόπουλο μετά από άψογη σέντρα του Προβιδάκη στο 72′, με το Αιγάλεω να απαντάει άμεσα και να κάνει το 1-1 στο 75′ με τον Βέρμπη με τον ίδιο παίκτη να έχει και δοκάρι.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι πηγαίναμε για ισοπαλία ο Μωραϊτης, πάτησε περιοχή απο τα αριστερά και με εξαιρετικό πλασέ στην απέναντι γωνία του Κατσούλη έκανε το 1-2 στο 84ο λεπτό.

Ο Ηρόδοτος άντεξε στην πίεση των τελευταίων λεπτών και πανηγύρισε μια νίκη που τον κάνει πλέον -εκ των πραγμάτων- φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

 

Η εξέλιξη του αγώνα όπως την καταγράψαμε στο Prismasport.gr

1′ Σέντρα στο παιχνίδι

5′ Καλή προσπάθεια απο τον Προβιδάκη απο τα δεξιά, έστρωσε στον Αργκιλέσι, το σουτ του τελευταίου ψηλά άουτ.

Πρώτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι, χωρίς κάποια αξιοσημείωτη στγμή μέχρι τώρα.

19′ Πρώτη καλή στιγμή για το Αιγάλεω. Ο Βέρμπης βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο, με τον Κασμερίδη να μπλοκάρει εύκολα.

23′ Νέα καλή στιγμή για το Αιγάλεω. Ο Ψυχογιός βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή προσπάθησε να περάσει τον Κασμερίδη, όμως άνοιξε το κοντρόλ του και πλάσαρε άουτ. 

Σε άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, γεγονός που δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών.

38′ Δοκάρι για το Αιγάλεω. Φάουλ του Κάρδαρη, ο Βέρμπης πήρε την γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

42′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Ο Ετόφ έπιασε το δυνατό σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή με τον Κατσούλη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Ημίχρονο στην αναμέτρηση. Μοιρασμένο το παιχνίδι μέχρι στιγμής.

46′ Σέντρα στην επανάληψη, χώρις κάποια αλλαγή για τις δύο ομάδες.

53′ Αλλαγή για τον Ηρόδοτο. Ο Γαρεφαλακης έδωσε την θέση του στον Μελισσόπουλο.

57′ Φάουλ του Αιγάλεω λίγο έξω απο την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ.

60′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ηρόδοτο. Ο Κασαπάκης πήρε την θέση του Φουκαράκη.

64′ Πρώτη αλλαγή για το Αιγάλεω. Ο Μιχαλόπουλος θα πάρει την θέση του Κοντιζα.

72′ Γκοοοολ για τον Ηρόδοτο. Εξαιρετική σέντρα του Προβιδάκη απο τα δεξιά, με τον Μελισσόπουλο να πιάνει την κεφαλιά για το 0-1.

75′ Γκολ για  το Αιγάλεω. Καρφωτή κεφαλιά του Βέρμπη και 1-1.

80′ Αλλαγή για το Αιγάλεω. Ο Ψυχογιός θα δώσει την θέση του στον Παπαδόπουλο. 

84′ Γκοοοολ για τον Ηρόδοτο. Ο Μωραίτης βγήκε σε τετ-α-τετ με τον παίκτη του Ηροδότου να πλασάρει εξαιρετικά για το 1-2.

86′ Αλλαγή για τον Ηρόδοτο. Ο Καργιωτάκης στην θέση του Μωραΐτη.

94′ τέταρτη αλλαγή για τον Ηρόδοτο. Ο Παναγιωτάκης στην θέση του Αργκιλέσι

Έληξε το παιχνίδι. Τεράστια νίκη για Ηρόδοτο με 1-2.

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Α.Ο.Αιγάλεω (Η.Καλοπήτας): Κατσούλης, Παπουτσής, Κοντίζας (64′ Μιχαλόπουλος), Καρδάρης, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σαπαλίδης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Σταύρου Η., Ψυχογιός (80′ Παπαδόπουλος)

ΠΑΣΑ Ηρόδοτος (Μ.Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβιδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης (60′ Κασαπάκης), Αργκιλέσι (94′ Παναγιωτάκης), Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (89′ Καργιωτάκης), Ετόφ, Γαρεφαλάκης (53′ Μελισσόπουλος)