Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αινιγματική αποχώρηση Τάσου Μικρού από Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Από τον γκολκίπερ του Ηρακλή Ελευσίνας Τάσο Μικρό λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά από 2,5 χρόνια ήρθε η στιγμή να να αλλάξουμε σελίδα…ίσως όχι με τον τρόπο που φανταζόμουν αλλά η ζωή έτσι είναι όλο εκπλήξεις. Επειδή θα ακουστούν πολλά καλύτερα είναι να ακουστούν από πρώτο χέρι…μετά από τόσο καιρό σε μια ομάδα που έβαλα στην καρδιά μου και που συνεργάστηκα με ανθρώπους που θα συνεχίσω να αποκαλώ οικογένεια και εκτός του γηπέδου πίστευα πως θα υπήρχε μια διαφορετική σχέση αλλά ίσως να το εκτίμησα λάθος…τα λάθη ανθρώπινα είναι και δεν θα σταθώ εκεί…εύχομαι λοιπόν στην ομάδα να μπορέσει να φτάσει εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται και να μπορέσει να βρει τον δρόμο της.

Μιχάλη Κατσάφαρε σε ευχαριστώ που 2,5 χρόνια τώρα με ανέχτηκες με τα καλά μου και με τα άσχημα μου και ήσουν πάντα εκεί να τρέξεις για εμάς και να μας στηρίξεις όσο εύκολο η δύσκολο και αν ήταν!!
Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους Παντελής Κατσάφαρος Γιώργος Αξιώτης Αγγελο Γκόρο, Δημήτρη Απαζίδη που δεν περάσαμε και λίγα… (απογοητευθήκατε σε πολλές προπονήσεις που δεν μπορούσατε να βάλετε την μπάλα στα δίχτυα) ελπίζω αργά η γρήγορα να ξαναβρεθούμε στα ίδια αποδυτήρια”.