Connect with us

5ος Όμιλος

Αιολικός:Τα τυπικά για Γάλα-Φινάλε με Μάππα

Published

on

Η διοίκηση του Αιολικού φρόντισε για τη δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League 2 και οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι το αποδεικνύουν περίτρανα.

Ακόμα και τώρα, με το ρόστερ σχεδόν κατά 95% συμπληρωμένο, οι άνθρωποι του Αιολικού φροντίζουν να εξετάζουν προσεκτικά κάθε αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει το σύλλογο, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν στον Βαγγέλη Γούτη ακόμα περισσότερες αξιόπιστες λύσεις.

Μετά τους Πάρη Μπακάλη και Γιώργο Ζαγοριανό, σειρά παίρνει η επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας που υπάρχει εδώ και ημέρες με τον Νίκο Γάλα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Αιολικό μετά την εκπληκτική του σεζόν το 2007-08, όταν και πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό της Β’ Εθνικής.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως οι μεταγραφές του Αιολικού θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση τερματοφύλακα, αφού μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Τσιγγενέ, η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά με τους Γόμο και Παπαλόπουλο. Και όπως συμβαίνει πλέον με τους υποψήφιους στόχους της διοίκησης, είναι εκτός από γνώστης της κατηγορίας και ντόπιος. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μάππα, που έχει σχηματίσει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, αγωνιζόμενος από τη σεζόν 2001-02 σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 32χρονος Λέσβιος κίπερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Αχιλλέα Πέτρας και πέρασε την πύλη της Παιανίας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Από εκεί δόθηκε στο Μαρκό, όπου έμεινε μέχρι τη σεζόν 2004-05, μετρώντας 29 εμφανίσεις. Ακολούθησε μια γεμάτη διετία στον Βύζαντα Μεγάρων, στη Γ’ Εθνική, με συνολικά 50 συμμετοχές. Την περίοδο 2007-08 ταξίδεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΠΕ Πιτσιλιάς (20 ματς) και την επόμενη χρονιά έπαιξε ξανά στην Κύπρο τον α’ γύρο με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου (9 ματς), ολοκληρώνοντας τη σεζόν στον Κεραυνό Κερατέας (14 ματς). Το 2009-10 ξεκίνησε στο Σαρωνικό (12 ματς) και στο δεύτερο μισό της περιόδου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΛΚ της Δ’ Εθνικής. Στην Καλλονή έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι, μετρώντας συνολικά περισσότερες από 53 συμμετοχές.

Όπως και στην περίπτωση του Νίκου Γάλα, έτσι και για τον Λευτέρη Μάππα απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Αιολικό, αποτελώντας ουσιαστικά την τελευταία προσθήκη του Αιολικού πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply