Connect with us

Γ Εθνική

Αιολικός – Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου

Published

on

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους του ο Αιολικός για την συμπαράσταση τους στην πρεμιέρα των Playoffs ανόδου για την  Super League 2, στο Γήπεδο Χαλάστρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ευχαριστεί από καρδιάς τους φιλάθλους μας από τη Μυτιλήνη και τη Μακεδονία, για τη συμπαράσταση τους στην πρεμιέρα των Playoffs ανόδου προς τη Super League 2, στο Γήπεδο Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη.
Συγχαίρει επίσης τους φίλους του Καμπανιακού, για τη στήριξη τους προς την ομάδα της περιοχής τους, αλλά και για τον σεβασμό που επέδειξαν προς τον Αιολικό και τους ποδοσφαιριστές μας.
Αναγνωρίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα άφησε μια πικρή γεύση σε όλους μας και ειδικά σε εκείνους που ταξίδεψαν από τη Μυτιλήνη. Υπόσχεση μας είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα στα επόμενα ματς, για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου και να μοιράσουμε χαρά σε όλους τους Λέσβιους εντός και εκτός συνόρων.
Δίνουμε ραντεβού την προσεχή Τετάρτη στον κατάμεστο «Ταρλά», για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (17:00), σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο του νησιού μας. Ενώνουμε τις φωνές μας και με τη θετική μας ενέργεια σπρώχνουμε την ομάδα μας προς τη νίκη!