Connect with us

Uncategorized

Αιολικός – Ηλυσιακός 1-3

Published

on

Η ανοδική πορεία που διαγράφει ο Ηλυσιακός τις τελευταίες αγωνιστικές συνεχίστηκε και στη Μυτιλήνη, καθώς οι ”κιτρινόμαυροι” νίκησαν τον Αιολικό με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με ξαφνικό σουτ του Λούκας Ντε Σόουζα. Στο 23′ ο Μανουσάκης υπέπεσε σε χέρι εντός περιοχής με τον διαιτητή Τζιουβέλη (Πειραιά) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κολοβός ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Οι νησιώτες μείωσαν λίγο πριν την ανάπαυλα (42′) έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καδή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση όμως έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρούσα. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το τέρμα του Τζώρτζη στο 84′ για να βάλει τέλος στα όνειρα των ”κυανόλευκων” και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλλης): Κάμπερ, Αλευράς, Μουτζούρης, Μανουσάκης, Τσαρτσίδης, Καδής, Πετρουζέλης, Διονυσάτος (76′ Γκιάτα), Οψιμούλης, Γκόντζος, Γιοβάνης

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μαχαίρας, Φίπε, Ιωαννίδης (86′ Κωνσταντίνου), Καραπιπέρης, Τσέπε, Φωστέρης, Μασούρας, Μητσόπουλος, Αγγελόπουλος (52′ Παππάς), Κολοβός (75′ Τζώρτζης), Λούκας Ντε Σόουζα.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply