Connect with us

6ος Όμιλος

Αιολικός – Με νέα πρόσωπα αλλά και απουσίες στο Μενίδι

Published

on

Με δύο μεταγραφές αναμένεται να αγωνιστεί ο Αιολικός στο δύσκολο κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.
Αρχικά ο Jesus Batiz ο οποίος βρίσκεται στον Αιολικό από το καλοκαίρι ξανά γυρίζοντας για ένα μικρό διάστημα στην Αμερική αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα κυανόλευκα.Ο επιθετικός από την Ονδούρα όπως είχε δείξει στη προετοιμασία μπορεί να προσφέρει βοήθειες στην ομάδα και στο σκοράρισμα αγωνιζόμενος και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Αύριο θα υπάρξει το τελικό οκ για το δελτίο του παίκτη.

Ο Miro Antonov που πρόσφατα μίλησε στη σελίδα μας για την μεταγραφή του στον Αιολικό αναμένεται να βρίσκεται και αυτός στην αποστολή κόντρα στην ομάδα της Αττικής. Αύριο θα γίνει γνωστό και το δικό του οκ για το δελτίο του.

Πολύ σημαντικές θα είναι οι προσθήκες που όλα δείχνουν ότι θα οριστικοποιηθούν αύριο καθώς δύσκολα προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής ο Δημήτρης Μπουρούς.Ο υψηλόσωμος πρώτος σκόρερ του Αιολικού εφέτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Vladica Petrovic.Τέλος και ο Χρήστος Παλαμουτσής που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από την προηγούμενη εβδομάδα δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio