Connect with us

6ος Όμιλος

Αιολικός Μυτιλήνης – Αήττητος Σπάτων 1-1

Published

on

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Αήττητος  Σπάτων στην Μυτιλήνη με αντίπαλο τον Αιολικό  για  παιχνίδι στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής που έριξε την αυλαία στον 6ο όμιλο.

Ο Αιολικός  στο πρώτο μέρος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες  για να προηγηθεί με τους Λαμπράκη και Μπουρού αλλά δεν τα κατάφερε. Με τον Αήττητο να δείχνει καλό πρόσωπο αλλά να είναι άστοχος  στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη σκόραρε στο 22’ με τον Δρίτσα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε  ως οφσαιντ.

Οι γηπεδούχοι  πίεσαν και στο δεύτερο μέρος για την νίκη, σκόραραν στο 73’ όταν ο Μπουρούς εκτέλεσε εύστοχα από τα ένδεκα βήματα, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανοίγοντας στο σκορ (1-0)

Έξη λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κόρνεφ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς.

Ο Αήττητος ισοφάρισε στο 87’ με τον Σπίτζο που εκτέλεσε φάουλ μπάλα να βρίσει σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα. (1-1)

Διαιτητής ήταν ο Τζαγκάρης με βοηθούς τους  Ζερβάκη και Καρακελέ.

Αιολικός  (Παππάς – Αντωνάκας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Παλαμουτσής (68′ Σεκού), Σπόλιαριτς, Λαζαρίδης, Κόρνεφ (82′ Τσομπανέλλης), Μπουρούς, Λαμπράκης

Αήττητος Σπάτων (Τσιώλης): Στεφανίδης, Γραμματίκας (77′ Στυλιανόπουλος), Ασλάνι (56′ Τσακυργιάννης), Σπίντζος, Βενέτης, Ντουσάι, Χουσελάς (64′ Πρέντι), Ανγκέλι, Δρίτσας (70′ Αρκουμάνης), Τζανουλίνος, Γερόλυμος

Στοιχειά –  Κωνσταντίνος Σουφλιάς