Connect with us

3ος Όμιλος

Αιολικός-Παναργειακός 4-2

Published

on

Δυσκολεύει αρκετά η υπόθεση άνοδος για τον Παναργειακό μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-4 από τον Αιολικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη που ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Ηρακλή και Λίοση δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα μένοντας τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή με τη Σπάρτη να έχει και ένα ματς λιγότερο. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πράσινοι έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Αντιπαριώτη.

Από την άλλη ο Αιολικός τους 38 βαθμούς απέχει πέντε βαθμούς από την Σπάρτη έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 10′ το σκορ ήταν ήδη 2-0 με γκολ των Σίμωση και Κριπιντίρη κι ενώ στο 9′ ο Τσιλιγγίρης είχε δοκάρι. Η απάντηση των πρασίνων ήρθε στο 28′ με τον Μπούνα να μειώνει στο 2-1. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Νικλητσιώτης όμως ο Αντιπαριώτης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 57′ ο Αιολικός έχασε σημαντική ευκαιρία σε μια φάση διαρκείας. Συγκεκριμένα ο Κέρι σούταρε ο Ρίζος απομάκρυνε, στη συνέχεια ο Σίμωσης σημάδεψε το δοκάρι και ο Μανουσάκης δεν κατάφερε να νικήσει στο τέλος της φάσης τον Ρίζο στέλνοντας τη μπάλα πάνω του. Οι πράσινοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 70′ χάρις σε γκολ του Νικλητσιώτη. Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ηρακλή με δεύτερη κίτρινη σε μια φάση που οι λύκοι εξέφρασαν τις ενστάσεις τους. Συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα υποστήριξε ότι στην αρχή της φάσης είχε προηγηθεί φάουλ στον Ρότα που κακώς δεν δόθηκε. Στο 79′ ο Αιολικός έφτασε κοντά στο 3-2 όμως ο Σίμωσης σημάδεψε το δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννέα παίκτες στο 82′ λόγω αποβολής του Λιόση με δεύτερη κίτρινη. Και σε αυτή τη φάση πάντως οι άνθρωποι του Παναργειακού διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι δόθηκε δεύτερη κίτρινη με σχετική ευκολία στον ποδοσφαιριστή τους. Οι νησιώτες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 84′ αρχικά με τον Αθανασόπουλο και εν συνεχεία στο 86′ με τον Κέρι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-2.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Π. Μίχος): Πουρής, Καδής, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Βαγγελής (66′ Σαλταμάρας), Κριπιντίρης, Τσιλιγγίρης (80′ Αθανασόπουλος), Μίχος, Σίμωσης, Κέρι, Μανουσάκης (75′ Λαλάς)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ν. Παντελής): Ρίζος, Λιόσης, Κολαράς, Γεωργίου, Κοντέων (36′ Ρότα), Πούτσι, Μπούνας, Ηρακλής, Τσόφλιος (60′ Ετόφ), Γκατιάγκα, Παντελής (46′ Νικλητσιώτης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply