Connect with us

6ος Όμιλος

Αιολικός – Ρόδος 1-0

Published

on

Ο Αιολικός με ένα τέρμα που σημείωσε στο πρώτο μέρος, όπου και ήταν φανερά ανώτερος της Ρόδου επικράτησε με 1-0 και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Οι πρωτοπόροι του 6ου ομίλου αιφνιδιάστηκαν νωρίς και κατάφεραν να μπουν στο ματς ουσιαστικά στο δεύτερο μισό του αγώνα, όπου και έδειξαν τα καλά τους στοιχεία ως ομάδα.

Μόλις στο 6′  ο Καλαφάτη από αριστερά σέντραρε και ο Λαζαρίδης  με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους

Στο 14’ ακυρώθηκε γκολ της Ρόδου ως οφσάιντ σε κεφαλιά του Μπουντόπουλου έπειτα  από εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 2-0 αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Κατσίκη βρήκε σε ετοιμότητα τον  Τζήμα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και υποχρεώθηκαν  δίκαια στην πρώτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γεωργαράς – Παππάς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Μπάρκας, Βαλιός 24’λ.τ Ματάι), Τσομπανέλλης, Λαζαρίδης, Κατσίκης, Κόρνεφ)(67’ Λαμπράκης), Μπουρούς(87’Τσιπάς), Σπόλιαριτς.

ΡΟΔΟΣ ( Νίκος Κουρμπανάς): Τζήμας, Κανταρτζής, Σουλής, Παπαθανασίου(55’ Βουργουτζής), Νικολόπουλος, Μικέλ Άντζελο, Δελαπόρτας, Μπίσα(Ραχήμ), Κλιγγόπουλος(57’ Χατζησάββας ), Γιόνδης, Μπουντόπουλος(70’ Σταυλάς).