Connect with us

6ος Όμιλος

Αισιοδοξεί η ΑΕ Μυκόνου- 0-2 τον άτυχο Εθνικό Πειραιά

Published

on

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε στο Ελ Πάσο η ΑΕ Μυκόνου. Η ουραγός της βαθμολογίας κατέκτησε το πρώτο της “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του για ακόμα μια φορά του άτυχου Εθνικού Πειραιά με 2-0 και ανάβει ακόμα μεγαλύτερη “φωτιά” στην υπόθεση παραμονή.

Οι γηπεδούχοι για ακόμα ένα ματς είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη, καθώς είχαν δύο δοκάρια με τους  Καναβέτα(9′) και Ματσαδέ(47′). Την αναποτελσματικότητα των Πειραιωτών εκμεταλλεύτηκαν  Μυκονιάτες, που με τα τέρματα των Τοπάλ(44′) και Κωνσταντινίδη(66′) σφάγισαν ένα σπουδαίο διπλό.

Διατήτευσε ο Ωραιόπουλος(Δωκεκανήσου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μανωλικίδης, Νταούλια, Αρκούδας (66′ Αυλωνίτης), Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Καναβέτας(46′ Μακρίδης), Λώλος (59′ Λάιος), Ματσαδές, Σαρηγιάννης, Λεπενιώτης, Αυλωνίτης.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ(Τσιώλης- Παχατουρίδης): Μπουρτένης, Αχείμαστος (84′ Ντόγος), Κέμπε, Σούλτσε, Τοπάλ, Μπανούσης, Λεσάι (84′ Παπαδόπουλος), Καλτσάς, Κωνσταντινίδης, Καλογεράς (50΄Κουγιός), Μπρούνο(51′ Αλεξανδρόπουλος 66′ λ.τρ. Μπαλωμένος).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ