Connect with us

stoplekto

Αισιόδοξο ξεκίνημα για Ζωφριά (φωτο)

Published

on

Νέο ξεκίνημα γεμάτο με όνειρα και φιλοδοξίες για την Ζωφριά, η οποία με νέα διοίκηση και με αρκετά ανανεωμένη ομάδα θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγοριά της Ε.Π.Σ.Δ.Α.. Στον καθιερωμένο Αγιασμό πριν την έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου παραβρέθηκαν σύσσωμο το ανδρικό τμήμα, η διοίκηση της Ζωφριάς καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Τζανόπουλος.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση του συλλόγου έχει προχωρήσει σε οχτώ μεταγραφές, οι οποίες είναι: Ανέστης Πουλικίδης (26 χρ.) από Α.Ε. Ζεφυρίου, Γιώργος Πλατανιάς (20χρ.) από Α.Ε. Ζεφυρίου, Δημήτρης Σταμούλης (20 χρ) από Κρυονέρι, Θανάσης Βλαχάβας (20 χρ) από Ελπίδα Ασπροπύργου, Κώστας Χαρμπάλης (20 χρ) από Κηφισιά, Κώστας Σταματάκης (20 χρ) από Ελπίδα Ασπροπύργου, Άγγελος Κλίμης (20 χρ.) από Ελπίδα Ασπροπύργου, Νίκος Αγγελογιαννάκης (21 χρ) από Ελπίδα Ασπροπύργου και Ερσέντ Ντεντέι (20 χρ) από Ελπίδα Ασπροπύργου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της Ζωφριάς, Γιώργος Αδάχτυλος τόνισε πως: Στόχος της ομάδας μας για την εφετετινή χρονιά είναι μια αξιόλογη πορεία, καλύτερη από την περσινή και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουν την σούμα

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply