Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακάδημος – Παπάγος 1-1

Published

on

Στο 89′ έσωσε τον βαθμό ο Ακάδημος ο οποίος και ήλθε ισόπαλος με τον Παπάγο 1-1. Πάντως οι «Στρατηγοί» συνεχίζουν αήττητοι για ένατη συνεχόμενη αγωνιστική έχοντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, αν και χτες είχαν την ευκαιρία να φύγουν ακόμα και με τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29′ με την κεφαλιά του Ρέτζο, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντική ευκαιρία στο 67′ αφού ο Βουρλιώτης είχε δοκάρι. Δοκάρι όμως είχε και ο Παπαναστασίου από πλευράς Παπάγου στο 80′. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Κραψίτη με δεύτερη κίτρινη στο 86′ και τελικά στο 89′ και ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σινάνι η ομάδα του Αμαρουσίου κατάφερε να κάνει το 1-1 και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό. Στο 90’+1′ αποβλήθηκαν οι Τζαβέλλας και Λιούκας. Διαιτητές ήταν οι Περράκης, Δανέζης και Μπατζιόπουλος.

 

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Σαλίκας, Ντάρλας, Καλημέρης, Γεωργίου, Νούλας, Σπανός, Δημαράς (75′ Τζαβέλλας), Σινάνι, Τάσης (60′ Βουγιούκας), Βαλέριος, Κωνσταντάκης, Βουρλιώτης

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Σούντας, Εξαδάκτυλος, Αλεξιάδης, Λιούκας, Ρέτζο, Ζέρβας, Κραψίτης, Κολοβός, Παπαναστασίου, Κοτρώτσος, Μιχαλόπουλος (61′ Σιλεβίστας)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply