Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακάδημος- Φωστήρας Ηλιούπολης 2-0

Published

on

Στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψε ο Ακάδημος που λύγισε τον Φωστήρα Ηλιούπολης με 2-0 και «ανάσανε» βαθμολογικά.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές πέτυχαν οι Δημαράς(2’) και Καλημέρης(77’).

Διαιτητές: Χαλδαίος, Ντάλλας, Κουτσόγιαννος

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Μπάτσας, Καλημέρης (82ʼ Σεϊτί), Μιχαλόπουλος, Νίκας, Γεωργίου, Σπανός, Σινάνι, Σαρέλλης, Δημαράς, Κωλέττης (57ʼ Μπρίλης), Κραψίτης (73ʼ Κοτίτσας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ντόνι, Φάρος, Ασωνίτης, Ψωμάς, Δρόσος, Στεφανίδης (57ʼ Βουλτσίδης), Μαστρογιάννης (76ʼ Περόνης), Φαρμάκης, Μπιτσάνης, Καρβούνης, Σπυρόπουλος.

********To site δεν θα προβάλει πλέον εικόνες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά και την απαγόρευση σε δημοσιογράφο μας να φωτογραφίσει στιγμιότυπα από το ερασιτεχνικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Χαραυγιακού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία αλλά κάποιοι σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και Σύνταγμα….Θα επανέλθουμε σύντομα για συνέχεια στο θέμα….Να γνωρίζεται κύριοι στην ΕΠΣΑ  ότι πάνω από τις αποφάσεις σας υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων…..ρίξτε του μια ματιά και τα λέμε….Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εμπορεύεται , δεν εισπράττει, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, ο σκοπός των Ενώσεων είναι να υπηρετούν τα σωματεία και μόνο, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες πλην της δική σας ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply