Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακάθεκτα τα Σούρμενα κόντρα και στον Αττικό

Published

on

Στο Ελληνικό, τα Σούρμενα επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση 3-1 του Αττικού και έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο από την αρχή. Οι ‘ροσσονέρι’ έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και έδωσαν ξανά ευκαιρίες σε αρκετά νεαρά παιδιά αφού στόχος είναι να προσαρμοστούν άμεσα στην πρώτη ομάδα. Από την άλλη πλευρά, οι ‘πράσινοι’ έδειξαν κουρασμένοι από τις πολλές προπονήσεις ενώ ο Σπύρος Παπακανέλλος βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά πρόσωπα κάνοντας αρκετές αλλαγές. Για την ιστορία, το νεανικό συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το απευθείας φάουλ του Ντίνου Κοτούλια, όμως μετά από λίγο ο Μπόκιας βρήκε δίχτυα από κοντά για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό των δύο ομάδων, όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 70′ και το 78′ με τέρματα των Μεττλίου και Μπουγιούκου αντίστοιχα για το τελικό 3-1.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Τσιτσίλιας (30′ Μουτάφης, 60′ Λύρος), Πρέκας (60′ Οικονόμου), Κοντιμπάς (70′ Ριζάς), Ακριτίδης (60′ Γκοβίλας), Μπουγιούκος, Τσακύρης, Μανωλιάδης, Φέρτης (30′ Ζιώγας, 70 λ.τρ. Χάγιος), Μπόκιας (60′ Τσουρουφλής), Μεττλίου (70′ Γιοματάρης), Κορκολής (60′ Λίτσας).

Αττικός (Σπύρος Παπακανέλλος): Λογοθέτης, Γκούτζιος, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαγεωργίου, Διγενής, Μαμαντού, Κονόμι, Ασλανίδης, Καπαρδέλης, Λεμπέσης, Λαμπαρδάς. Αγωνίστηκαν επίσης: Αργυρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κοτούλιας, Μένε, Κωνσταντινίδης, Καπαγιάρογλου, Συριόπουλος.