Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακαρέπης: Υπήρχε η διάθεση εξ αρχής να συνεργαστώ με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Μια από τις μεταγραφές στην οποία στηρίζει πολλά η διοίκηση του Τάσου Τσακόγιωργα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου είναι εκείνη του Γιώργος Ακαρέπη.

Ο ικανότατος μεσοαμυντικός που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν σε ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητο Πειραιά, Λαυρεωτική, Πανελευσινιακό και σε αρκετούς συλλόγους, είπε το ”ναι” στους ”νερατζουρι” και θα επιδιώξει να συνεισφέρει στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα με την επιστροφή της στην Α’ ΕΠΣΑ αναφορικά με το δύσκολο στόχο που έχει θέσει και αφορά την παραμονή.

Ο 22χρονος αμυντικός μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τους ”νεοφώτιστους” ώστε να αποτελέσουν την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του υποστηρίζοντας: ”Με την Θυελλα είχα επαφές χρόνια. Τώρα ειναι οργανωμένο σωματείο και έκαναν μια πολύ καλή πορεία πέρυσι με καλό υλικό με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με τους νεαρούς παίκτες να διαθέτουν αρκετό ταλέντο. Επίσης όπως είπα είμαστε σαν μια μεγάλη παρέα και αυτό θα αποτελέσει το μεγάλο μας όπλο”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας υπογραμμίζοντας: ”Στόχος είναι να… δέσει αυτή η ομάδα και να αναδειχθούν οι νεαροί σε ηλικία παίκτες”.

Όσον αφορά την προετοιμασία και το πως κυλάει τις πρώτες εβδομάδες, ο Ακαρέπης είπε: ”Οι προπονήσεις έχουν αρκετή ένταση. Αυτό που βλέπω αυτές τις πρωτες μέρες είναι ότι υπάρχει πολυ διάθεση στην προπόνηση τόσο από εμας τους ποδοσφαιριστές όσο και από το τεχνικό επιτελείο και αυτό είναι θετικό”