Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακλόνητη στην κορυφή η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 3-2 τον Ιάσονα

Published

on

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ

Σε ένα ματς με εναλλαγές στο σκορ και συγκινήσεις, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-2, κόντρα στον πολύ μαχητικό Ιάσονα.

Έτσι, οι γηπεδούχοι συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία παραμένοντας στην κορυφή, φτάνοντας τους 16 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 5.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Σπυρόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, ο Φανουργιάκης δεν υπολόγισε καλά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 31′ ο Ρίζος μπήκε από δεξιά, ανατράπηκε εντός περιοχής από τον σκόρερ, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Γεωργακόπουλος το εκτέλεσε για το 1-1! Στην προηγούμενη φάση ο Ιάσονας διαμαρτύρεται έντονα για ανατροπή εντός περιοχής, με τον διαιτητή Κωσταγιάννη να έχει αντίθετη άποψη.

Στο 52′ έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Γεωργακόπουλου, ο Ρίζος από κοντά έχασε σπουδαία ευκαιρία με την κεφαλιά του να περνάει λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τρυφέρης εκτέλεσε ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, με τον Ντόη να μένει αμαρκάριστος και με δύσκολη προβολή να βάζει ξανά μπροστά την ομάδα του για το 1-2. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι θα μπορούσαν να απειλήσουν ανά πάσα στιγμή. Στο 61′ ο Ρίζος έπιασε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Πανουσόπουλου για το 2-2. Έξι λεπτά αργότερα, οι παίχτες της Ελπίδας έφυγαν στον κενό χώρο, η μπάλα έφτασε στον Νταφόπουλο που με τεχνικό σουτ έγραψε το 3-2 και υπέγραψε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη ανατροπή για την ομάδα του. Στο 80′ ο διαιτητής της αναμέτρησης, έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λάνη για θέατρο, αφήνοντας την ομάδα του Θανάση Βάλσαμου με δέκα για τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων να συνεχίζει αήττητη και στην κορυφή.

Σωτήρης Νικητάκης

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Φανουργιάκης, Κουρέας, Δούκας (46′ Λάνη), Παρασκευόπουλος, Δαούτης, Ντέντια, Φούντας (46′ Νταφόπουλος 92′ Παππάς), Μαυρογιάννης (73′ Κοτταρίδης), Ντερτινής, Ρίζος, Γεωργακόπουλος

Ιάσονας: Πανουσόπουλος, Γλέζος (60′ Γιάννειος), Σπυρόπουλος, Κατραμάδος, Ντόη, Τραγανός, Κεφαλάς (73′ Ζουμής), Μπιλικαΐδης (60′ Αντωνίου), Ηλιακίδης, Τρυφέρης (73′ Δέστες), Καθαρόπουλος