Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακλόνητο στην κορυφή το Χαϊδάρι, 2-1 με ανατροπή τον Ηφαιστο

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο 2ο μέρος το Χαϊδάρι ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 2-1 επί του Ηφαιστου Περιστερίου παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 35 βαθμούς, ενώ ο Ηφαιστος παρά την μεγάλη προσπάθεια του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, και έμεινε στους 19 βαθμούς.

Στο 15′ ο Λιούκας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς, και με τον Παληγεώργο στο 50′ ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Γκρέμπι στο 88′ έγραψε το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση…

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (65′ Κατσάρας), Καλογερόπουλος (85΄Μάκρας), Μπιταξής, Ζίζηλας, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (75′ Ζαχαρίου), Καμπεράι (65′ Βλαχόπουλος), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραγκούνης, Πλατέλλας, Σταύρου, Αγοραστός, Καρδάμης, Λιούκας, Χίος (60′ Γκολφινόπουλος), Γονης (75′ Κρεμίτσας), Ζερβας, Λάγγας (75′ Κούστας), Ζελέκου (46′ Κοτούλιας).