Connect with us

5ος Όμιλος

Ακράτητος: “Άνθρωποι που τρώνε παντόφλα στα σπίτια τους, πουλάνε στα γήπεδα ψευτομαγκιά”

Published

on

Μέσω ανακοίνωσης ο Ακράτητος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη φιλοξενία που έτυχε στο ματς με τον Φωστήρα, κάνοντας γνωστό, ότι οι παίκτες του τραυμπουκίστηκαν.

Το δελτίο τύπου

Ξέρουμε ότι στα γήπεδα υπάρχει το κάθε καρυδιάς καρύδι και ότι συγκεκριμένοι ‘’ΚΥΡΙΟΙ’’ βλέπουν τους αγώνες με μόνο σκοπό να ξεσπάσουν από τα απωθημένα που κουβαλάνε. Ξέρουμε ότι αυτοί οι θρασύδειλοι κρύβονται μέσα στους πολλούς και πουλάνε μαγκιές 20 εναντίον 1. Ξέρουμε ότι επειδή βρίσκονται στην έδρα τους νοιώθουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Ξέρουμε ότι οι απειλές πέφτουν βροχή προς πάσα κατεύθυνση(υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο) Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι δεν δίστασαν να επιτεθούν σε μητέρα ποδοσφαιριστή μας που καθόταν στην εξέδρα και που τόλμησε να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδας μας. Δεν δίστασαν να πέσουν 10 άτομα και να προπηλακίσουν 20χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας επειδή προσπάθησε να την προστατέψει(η φωτογραφία που δημοσιεύουμε) Δεν δίστασε ο προπονητής του Φωστήρα να βρίζει σε όλο τον αγώνα τους παίκτες μας. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι ενώ περιμένεις από την διοίκηση της γηπεδούχου να ενεργήσει ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα των ανεγκέφαλων που τρώνε παντόφλα σπίτι τους και πουλάνε ψευτομαγκιά έξω, ανεβάινει μέλος της διοίκησης στην εξέδρα και ρωτάει απειλητικά αν υπάρχει άλλος από τον Ακράτητο.

19χρονος Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού λέει ‘’εγώ’’ και ο συγκεκριμένος ΜΑΓΚΑΣ(αρκετών κυβικών) του λέει να σηκωθεί να φύγει και να πάει στον διάολο.

Χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μας σηκώνεται να φύγει και ενώ κατεβαίνει τις σκάλες, πισώπλατα τον πιάνει από τον λαιμό και τον σπρώχνει με δύναμη κάτω από τις σκάλες προξενώντας του τραυματισμό. Φυσικά και δεν περιμένουμε από κάποιον να ζητήσει συγγνώμη, αυτό αποτελεί προνόμιο αυτών που φοράνε παντελόνια και έχουν το θάρρος να παραδεχθούν το λάθος τους.

Οι συγκεκριμένοι ‘’ΚΥΡΙΟΙ’’ είναι ανεπιθύμητοι στο γήπεδό μας(υπάρχουν βίντεο, ξέρουμε ποιοι είναι). Επιφυλασσόμαστε για την φιλοξενία του δευτέρου γύρου.

ΥΓ. Πριν κάποιοι βγάλουν συμπεράσματα ότι ψάχνουμε δικαιολογία για την ήττα μας ανακοινώνουμε ότι συγχαίρουμε τους διαιτητές της αναμέτρησης, ήταν άψογοι.Χάσαμε δίκαια από δικά μας λάθη. εκ του ΔΣ