Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακράτητος- Απόλλων Ποντίων 3-3

Published

on

«Σοκ» στο 90’ για τον πρωτοπόρο Ακράτητο, ο οποίος ισοφαρίστηκε σε 3-3 από τον ψυχωμένο Απόλλωνα Ποντίων και έδωσε τη δυνατότητα στους διώκτες του να μειώσουν τη διαφορά. Από την άλλη παλληκαρίσια ισοπαλία στα Άνω Λιόσια για τον Απόλλωνα, που αναδεικνύεται… σε «δήμιο των μεγάλων». Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε σε έναν ολόκληρο γύρο οι γηπεδούχοι είχαν δεχτεί μόλις πέντε τέρματα, και σήμερα σε έναν αγώνα δέχτηκαν τρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο μέρος μπήκαν 5 τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Ακριβού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον  Αλίκια.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και γύρισαν το σκορ σε 3-1 με γκολ των Κουμουλίδη(15’), Τσιγγόπουλου(18’ πέναλτι) και Παρασίδη(35’). Στο 14’ είχε αποχωρήσει τραυματίας για τον Ακράτητο ο Καραχάλιος.

Οι Πόντιοι κατάφεραν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους  να μειώσουν σε 3-2  με τον Σιδηρόπουλο.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα λόγω αποβολών με δεύτερη κίτρινη των Παρασίδη(50’) και Παπαδόπουλου(77’).

Ο Απόλλωνας κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Ασλανίδη στο 90’.

Διαιτήτευσε ο Ντάουλας.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Μπούγιας, Λίτσης, Παρασίδης, Κουμουλίδης, Καραχάλιος(14’ λ.τρ.  Νομικός), Παπαδόπουλος, Τσιγγόπουλος(90’ Πρίντεζης), Βασιλείου(57’ Κοντούλης), Καλέμι(70’ Κουκούλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σοφιανίδης Δ., Σοφιανίδης Β., Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Συμεωνίδης, Μπαρντόκ, Μυρσινιάς(83’ Καμενίδης), Σιδηρόπουλος, Αλίκια(86’ Μαυρίδης), Ασλανίδης, Αδελφόπουλος(46’ Λακάι).

foto-αρχείου