Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακράτητος- Απόλλων Ποντίων 3-4

Published

on

Μια επική ανατροπή πέτυχε ο Απόλλων Ποντίων το πρωί της Κυριακή το Πανόραμα. Η ομάδα του Κώστα Κρασώνη αν και έχανε μέχρι το 72′ με 3-1, με έναν εκπληκτικό Αθανασιάδη ανέτρεψε την κατάσταση και επιβλήθηκε στο φινάλε με 4-3 του απαρηγόρητου Ακράτητου.

Με το… καλημέρα οι δύο ομάδες έδειξαν το τι θα ακολουθούσε στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6′ με τον Νταγιάντα, για να ισοφαρίσει ο Απόλλωνας άμεσα με τον Αθανασιάδη στο 8′.

Ο Ακράτητος στη συνέχεια κατάφερε να πάρει διπλό προβάδισμα με γκολ των Ρεμούνδου(11′) και Σγούρι(51′).

Οι Πόντιοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και με τον Γιώργο Αθανασιάδη να κάνει καρέ τερμάτων(72′, 89′, 92′), έφτασε σε μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη. Σε καλή μέρα και ο γκολκίπερ των Πόντιων Ηλιάδης, που κράτησε το σκορ να μην ξεφύγει σε κομβικά σημεία.

Διαιτήτευσε ο Ντάουλας.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καραμαλίγκας Ν., Νταγιάντας Σ., Σουρτζής Χ., Πετσίτης Δ., Μυλούλης Ο., Ζγούρη Π., Τουλουβασίλης Γ., Μυλόβας Π., Τσαλερίδης Ι., Κηπουρός Κ., Ρεμούνδος Ι.( 90’+1’ Κωνσταντινίδης Χ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ηλιάδης, Πουρουζίδης, Παροτσίδης(66′ Λαζαρίδης), Κομιώτης, Παπαδόπουλος(46′ Κωσταράς), Μπαρντόκ, Κουσόδης, Σιδηρόπουλος, Συμεωνίδης(54′ Καραγεώργος), Κουρσανίδης(85′ Μαρτέκας), Αθανσιάδης.