Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακράτητος- Βύζας Μεγάρων 0-0

Published

on

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι που διεξήχθη στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Φυλής, Ακράτητος και Βύζας Μεγάρων “κόλλησαν” στο 0-0 με την υπόθεση πρωτάθλημα να γίνεται ολοένα και πιο αμφίρροπη.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν και οι δύο ομάδες.

Οι Μεγαρίτες του Δημήτρη Καλύκα στο πρώτο μέρος ήταν πιο κινητικοί και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κενδριστάκη, που απέκρουσε ο Καραμαλίγκας.

Στην επανάληψη η ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη, όχι μόνο ισορρόπησε το ματς, αλλά έφτασε σε πολλές περιπτώσεις πολύ κοντά στη νίκη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, που αν και έμειναν στο 81′ με δέκα, λόγω αποβολής του Σγούρι(2η κίτρινη), στο φινάλε πλησίασαν στο γκολ χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Πετσίτη(84′) και Κηπουρό(89′ δοκάρι).

Οι γηπεδούχοι στο 87′ ζήτησαν και από το διαιτητή Βάτσιο πέναλτι σε τράβηγμα του Κηπούρου μέσα στην περιοχή.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καραμαλίγκας, Γκούβερος, Σουλτζής, Πετσίτης, Μηλούλης, Σγούρι, Τουλουβασίλης, Σκαμαντζούρας(74′ Τσαλερίδης), Νταγιάντας(80’Δέδες), Κηπουρός, Ρεμούμνος.

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Δρυμούσης, Μανωλιάς, Φυσαράκης, Παϊκόπουλος, Σαχόλλι, Χατζημελετιάδης, Κενδριστάκης(72′ Παπαδάκης), Ατματσίδης, Στρατιδάκης, Καραγιάννης(76′ Μανώλης).

  • O αγώνας άργησε να ξεκινήσει με περίπου 45 λεπτά καθυστέρηση, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα διαπιστώθηκε πρόβλημα σε κάποια rapid test ποδοσφαιριστών του Βύζαντα και μετά από ενδελεχή έλεγχο έμεινε εκτός από τους Μεγαρίτες ο Κωνσταντινίδης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ