Connect with us

5ος Όμιλος

Ακράτητος: “Ελπίζουμε η αναδιάρθρωση να μας βρει στη Γ’ Εθνική”

Published

on

Η διοίκηση του Ακράτητου δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση, που είναι ένας απολογισμός για την χρονιά που πρόωρα ολοκληρώθηκε:

“Την σεζόν 2019-2020 ο Ακράτητος μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να επανέλθει στις Εθνικές Κατηγορίες και πρωταρχικός στόχος όλων μας ήταν η ομάδα να καταφέρει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, να δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους ανεξαρτήτου ονόματος και να παλέψει για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα ιδανικά με νίκη εναντίον της Κηφισιάς την 1η αγωνιστική και στον πρώτο γύρο χάσαμε πολύτιμους βαθμούς κυρίως από απειρία στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων και ενώ είχαμε προηγηθεί στο σκορ, βαθμοί που θα μας έδιναν κάποια αίσθηση ασφάλειας για την συνέχεια. (1-1 με Μοσχάτο, 1-1 με Εθνικό, 2-1 με Φωστήρα, 4-3 με Θύελλα Καμαρίου) όλοι εκτός έδρας.

Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να παραμείνουμε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και η πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος μας βρήκε στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Ήταν μια χρονιά που προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατόν με ελάχιστο μπάτζετ για τις απαιτήσεις της Γ! Εθνικής, χωρίς οικονομική στήριξη από κανένα και σε ένα γήπεδο με κάκιστο έως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, ενώ το ‘’ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ’’ θα έπρεπε να είναι το στολίδι της Δυτικής Αττικής.

Μείναμε κάποιοι άνθρωποι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού να παλεύουμε νύχτα-μέρα με προσωπικές θυσίες να καταφέρουμε να στηρίξουμε τον Ακράτητο.

Και εδώ έρχεται η στιγμή να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους προπονητές & γυμναστές που πέρασαν από τον σύλλογο, τους ανθρώπους που βοήθησαν στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές, που είτε αποχώρησαν τον Ιανουάριο, είτε παρέμειναν μέχρι τέλους, ενώ υπήρχαν εκκρεμότητες απέναντι τους, ίδρωσαν και τίμησαν την φανέλα της ομάδας σεβόμενοι την ιστορία της δείχνοντας επαγγελματισμό.

Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι έχουμε ξεκινήσει ήδη εργασίες για την συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας και προχωράμε στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αν η σεζόν 2020-2021 μας βρεί πάλι στην Γ’ Εθνική λόγω της αναδιάρθρωσης που λέγεται ότι θα γίνει, θα είμαστε πιο έμπειροι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν αγωνιζόμαστε στην ΕΠΣΔΑ που είναι και το πιθανότερο σενάριο, μοναδικός στόχος μας θα είναι η επάνοδος στις Εθνικές κατηγορίες και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

                                                                   ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ”.