Connect with us

8ος Όμιλος

Ακράτητος: Κατέστη σαφές πως υπήρχε εντολή ποιές ομάδες πρέπει να σωθούν

Published

on

Βράζουν στον Ακράτητο για τη διαιτησία του χτεσινού αγώνα με τον Καραβά, και μάλιστα εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση με σοβαρές αιχμές…

Αναλυτικά…

Εδώ βλέπουμε την διαιτητική τριάδα(ελπίζουμε να μας συγχωρέσουν οι αγαπητοί γιατροί της φωτογραφίας για την παρομοίωση) να ποζάρει γεμάτη ευτυχία μετά το σημερινό πετυχημένο χειρουργείο που πέρασε η ομάδα μας στον αγώνα με τον Καραβά. Φρόντισαν από την αρχή να μας ξεκαθαρίσουν ποια ήταν η αποστολή τους μοιράζοντας κάρτες χωρίς δισταγμό στον Ακράτητο ενώ σε ίδιες φάσεις οι αντίπαλοι μας μένανε ατιμώρητοι. Στο 3ο λεπτό Abara, 14ο λεπτό Τσιγγόπουλος και μέσα σε 3 λεπτά αποβολή του Λίτση(57′ & 60′) με το σκορ στο 1-0.
Έπρεπε κάποιος να ήταν στο γήπεδο για να καταλάβει με τι μαεστρία έκαναν πόλεμο νεύρων στην ομάδα μας μην την αφήνοντας να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και να διεκδικήσει ότι μπορούσε από την σημερινή αναμέτρηση. Δυστυχώς σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου μας και τις απαράδεκτες διαιτησίες που είχαμε αυτή την αγωνιστική κατέστη σαφές πως υπήρχαν εντολές για το ποιες ομάδες πρέπει να σωθούν.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΕΤΥΧΕ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΘΑΝΕ
Δηλώνουμε πως η ομάδα μας θα εξαντλήσει όποια πιθανότητα έχει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Εκ του Δ.Σ