Connect with us

5ος Όμιλος

Ακράτητος – Κερατσίνι 1-1

Published

on

Μοιράστηκαν τέρματα και εντυπώσεις Ακράτητος  και Κερατσίνι στο αγώνα της  11ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) στο 42′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολέτου στέλνοντας την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Μουζάκη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακράτητος είχε τον έλεγχο του αγώνα όμως το Κερατσίνι παίζοντας σφικτά στην άμυνα και με αντεπιθέσεις  προσπάθησε να κρατήσει την  νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ο Μαούνης με ωραίο σουτ στo 95′  έκανε το (1-1) δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης για τα λεπτά της καθυστέρησης έχουν στο Κερατσίνι.

Στον πάγκο του Ακράτητου για το σημερινό αγώνα, μετά και την αποχώρηση του Χάρη Κοπιτσή, κάθισαν οι  Βαμβακούσης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Κωνσταντινίδης (τεχνικός διευθυντής).

Διαιτητής ήταν ο Γιαννούκας με βοηθούς τους Δόση και Τζάνης

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Νομικός, Διονέλλης, Κοντιζάς, Μαούνης, Κοντούλης Α(79′ Πρίντεζης), Dhiambo(67′ Κουτρούλης), Φιλιμέγκας(51′ Κόρμαλης), Τσεπελέ(84′ Σαχσανίδης), Πετσίτης, Καραγιάννης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα, Σφυρογιαννάκης, Μηλιώτης, Τριμπόνιας, Βαττής, Νικολέτος(67′ Ροκάι), Στρίγγας(77′ Χαλβάτζιου), Χαρίτος, Ελέζι, Χατζησοφρωνίου(86′ Αγγελάκης), Ντιρμίσι(89′ Κουλουριώτης)