Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακράτητος- Σκορπιός Φυλής 1-1

Published

on

Μετά από ένα αρκετά δυνατό ματς Ακράτητος και Σκορπιός Φυλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες με τον Ακράτητο να προηγείται στο 11’ με τον Καμπέρη(11’) και τον Σκορπιό να ισοφαρίζει με τον Κοκόρια στο 72’. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αλλαγές των φιλοξενούμενων ήταν και οι τρεις λόγω τραυματισμού, ενώ στο 65’ έμειναν με δέκα, καθώς αποχώρησε τραυματίας και ο Παρτσινένελος ελλείψει άλλης αλλαγής. Ακόμη ο διαιτητής Αλιάγας στο 87’ απέβαλε τον Σφακιανάκη και τον γκολκίπερ Αλεξόπουλο(τον αντικατέστησε ο μέσος Λέλος), ενώ στο 90’ αποβλήθηκε και ο Κουκούλης(2η κίτρινη). Ο  Σκορπιός είχε και δοκάρι στο 67’ με τον Λέλο.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Νικολάκης, Κοκαβέσης, Σφακιανάκης, Νομικός, Λαυρεντίεβ, Κουκούλης, Γκότσης, Καμπέρης(90’ Καπουράνης), Παρασίδης, Τσιγγόπουλος, Λιόσης(61’ Παλαβός).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Παναηλίδης, Σχίζας, Μπελάλης, Λέλος, Αργυρόπουλος(46’ λ.τρ. Μπουρλής), Χατζηγιάννης(58’ λ.τρ.  Θάνο), Μπίκας, Κίτσας(46’ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Παρτσινέβελος, Κοκκόριας.