Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακράτητος στα Νεόκτιστα

3-2 ο Ακράτητος τον Ίκαρο

Published

on

Σε έναν ανατρεπτικό αγώνα ο Ακράτητος πέρασε από τα Νεόκτιστα καταβάλλοντας τον τοπικό Ίκαρο Ασπροπύργου με 3-2 στο 85′ και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κατατέθηκαν από τις δύο ομάδες λουλούδια στον πάγκο του παρατηρητή στην μνήμη του αείμνηστου Μενεμενόγλου.

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Φωτιάδη στο 21′ , για να ισοφαρίσει ο Ακράτητος στο 44′ με τον Βασιλείου έπειτα από έξοχη ασίστ του Γ. Δέδε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά με τον Δελή, για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα ο Ίκαρος με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φωτιάδη στο 60′. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για τους Ανωλιοσιώτες ο Βασιλείου στο 85′.

Καλός ο διαιτητής Αλιάγας, που στο 87′ απέβαλε τον Μαύρο με δεύτερη κίτρινη.

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Χλίνος, Χριστοδουλίδης, Ασλανίδης, Πλαβούκος, Πρίφτης(86′ Κουκουναράκης), Παναγιώτου, Φωτιάδης, Μπριλής, Θωμόγλου, Μπώκος(56′ Χατζαντωνάκης).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Νάκα, Τσαλερίδης, Τσέλα, Τόση(43′ λ.τρ. Ρενιέρης), Φισσάκης(62′ Λουμάκης), Δέδες Γ.(88′ Δέδες Δ.), Αγκάνοβ, Μερκούρης, Δελής, Βασιλείου, Μαύρος.

 

ΣΟΦΗ ΑΔΑΚΤΥΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply