Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακτινογραφία των αγώνων του πρώτου ομίλου ΕΠΣΑ

Published

on

Επιστροφή στην δράση για τις ομάδες της Α’ ΕΠΣ Αθηνών την Τετάρτη για την τρίτη αγωνιστική. Η τρίτη στροφή του πρωταθλήματος συγκεντρώνει πολλά βλέμματα και αναμένονται να γίνουν ωραία παιχνίδια. Ώρα έναρξης τους 16.30. Αναλυτικά τα παιχνιδια του πρώτου ομίλου:

Χαλάνδρι-Σούρμενα: Το Χαλάνδρι ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα των Ρόππα-Ζυγουρή νίκησε στην πρεμιέρα με 3-2 εντός τον Εθνικό Αστέρα σε ένα συναρπαστικό ματς ενώ την δεύτερη αγωνιστική απέδρασε με 0-2 από το Περιστέρι κόντρα στον ΑΟ. Επόμενος αντίπαλος είναι τα σκληροτράχηλα Σούρμενα του Μιχάλη Κάτσικα, τα οποία προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με 1-1 κόντρα στον ΑΟ και την δύσκολη εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Ήφαιστο. Οι ψυχολογία των ομάδων είναι πολύ καλή και αναμένεται ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο Βριλησσίων.
Ήφαιστος Περιστερίου-Ολυμπιακός Λιοσίων: Ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Περιστέρι. Ο τοπικός Ήφαιστος προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες από τον Θρίαμβο και τα Σούρμενα. Αυτές οι ήττες είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Παναγιώτη Τομάρα από την τεχνική ηγεσία και τον Ιωάννη Τάμπρατζη να αναλαμβάνει άμεσα για να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε νίκες. Από την άλλη πλευρά, ο νέος Ολυμπιακός του Λευτέρη Αλεξάκη έχει μαζέψει τέσσερις πόντους κόντρα σε Πανερυθραϊκό (0-0) και Θρίαμβο Αθηνών (2-1). Το παιχνίδι του Περιστερίου είναι ιδιαίτερο για τον κ. Αλεξάκη καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια ομάδα που είχε προβιβάσει στην παλιά Δ’Εθνική. Σημαντική απουσία για τον Ολυμπιακό ο τιμωρημένος Καρίτζης.
Θρίαμβος Αθηνών-Ηλιούπολη: Επίσης ενδιαφέρον αγώνας θα γίνει στον Υμηττό. Ο Θρίαμβος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό στα Λιόσια, με τον κ. Αρζένη να εκμεταλλεύεται την διακοπή και να προετοιμάζει την ομάδα του κατάλληλα για το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο κόουτς Δωματιώτης προετοιμάστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι. Η ομάδα του προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τον Άγιο Δημήτριο (1-1) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 1-0 τον Πανερυθραϊκό και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό.
Πανερυθραϊκός-Χαϊδάρι: Στην Νέα Ερυθραία ο τοπικός Πανερυθραϊκός θα ψάξει την πρώτη του νίκη κόντρα στο Χαϊδάρι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βρουν τα πατήματα τους όμως θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Ασπρογέρακας εμφανίζεται ικανοποιημένος από το καλό ξεκίνημα της ομάδας του με δύο νίκες κόντρα σε Παλαιό Φάληρο με 0-2 και Άγιο Δημήτριο με 2-0. Στόχος πλέον το τρία στα τρία.
Άγιος Δημήτριος-Καματερό: Ενδιαφέρουν παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου. Η ομώνυμη ομάδα έχει μόλις ένα βαθμό στο ξεκίνημα της ενώ το Καματερό προέρχεται από την πρώτη του νίκη με 4-0 επί του Παλαιού Φαλήρου. Η ”Μπάρτσα” του Πέτρου Καπώνη θα κυνηγήσει την νίκη και το ματς αναμένεται αμφίρροπο.
Παλαιό Φάληρο-Αγία Ελεούσα: Ουραγός στο πρωτάθλημα το Παλαιό Φάληρο μετά το πέρας των δύο αγωνιστικών. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μια καλή ευκαιρία για τον σύλλογο να βρει τα πατήματα του καθώς η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα ενώ η άμυνα είναι η αχίλλειος πτέρνα της με έξι γκολ παθητικό. Από την άλλη πλευρά η Αγία Ελεούσα ξεκίνησε δυναμικά στο πρωτάθλημα παίρνωντας το διπλό στο Νέο Ηράκλειο (0-1) και συναρπαστική ισοπαλία εντός με 2-2 κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης. Επόμενη στάση  το Παλαιό Φάληρο.
Φωστήρας Ηλιούπολης-Εθνικός Αστέρας: Εντυπωσιάζει ο Φωστήρας στην αρχή του πρωταθλήματος. Πρώτα επιβλήθηκε με 3-0 κόντρα στο Καματερό, στην συνέχεια απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 στα Βριλήσσια κόντρα στην Αγία Ελεούσα και τώρα υποδέχεται τον απογοητευτικό Εθνικό Αστέρα με τα έξι γκολ παθητικό και το δύο στα δύο στις…ήττες έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα της πρεμιέρας με 3-2 στο Χαλάνδρι, ηττήθηκαν και εντός από το Ηράκλειο με 1-3. Φιλοδοξούν σε ένα νέο ξεκίνημα έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος και ξεκινούν από το Β’ Ηλιούπολης.
ΑΕ Ηράκλειο-ΑΟ Περιστερίου: Το Ηράκλειο πέρασε ήρεμο απόγευμα στην Καισαριανή και έφυγε με την νίκη (1-3). Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός από την Αγία Ελεούσα με 0-1 και τώρα υποδέχεται τον ”πληγωμένο” Όμιλο Περιστερίου. Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια της με Σούρμενα (1-1) και Χαλάνδρι (0-2). Σημαντικό ζήτημα για τον κ. Σάσσαλο ήταν η ανύψωση του ηθικού των παικτών του για την συνέχεια. Η ομάδα δούλεψε σκληρά για το ματς με το Ηράκλειο, θέλουν βαθμό ή βαθμούς και να ανεβάσουν στροφές για να τερματίσει η ομάδα ψηλά.
Για όλα τα παιχνίδια θα υπάρχει αναλυτική πληροφόρηση μετά το τέλος τους από το stoplekto.gr.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply