Connect with us

stoplekto

Ακόμα ένα βήμα ανόδου ο Κένταυρος Βριλησσίων

Published

on

Νικηφόρο πέρασμα 2-1 για τον Κένταυρο Βριλησσίων επί τον Αμπελοκήπων το πρωί της Κυριακής στο Γαλάτσι. Οι παίκτες του Νίκου Ζουμπατόπουλου έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος για να φτάσουν στην δωδέκατη φετινή νίκη που τους διατηρεί δεύτερους (42 βαθμοί) στο -2 από τον πρωτοπόρο Άρη Πετρούπολης και στο +4 από την τρίτη Λυκόβρυση. Αντίθετα, οι ‘λαχανί’ θα παλέψουν για την παραμονή, καθώς βρίσκοντας 13οι έχοντας 17 πόντους, όπως ο Κολωνός.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν νωρίς τα ηνία και στο 17′ η προσπάθεια του Γαληνάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, ο παίκτης που βρήκε πρώτος δίχτυα ήταν ο αρχηγός του Κενταύρου, Γιώργος Τούντας, με ωραία κεφαλιά στο 28′. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν αργοπορημένη, αλλά παραλίγο να δώσει ένα πολύτιμο βαθμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάργας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ από μακρινή απόσταση στο 85′, αλλά ο Αντωνόπουλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε με κεφαλιά ένα παλικαρίσιο τρίποντο στην προσπάθεια για άνοδο στα «Σαλόνια της Αθήνας».

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Απτόσογλου Ι., Χριστοδούλου Π.

Αμπελόκηποι (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Παναγόπουλος, Μηνάς, Τσέλιος, Βιγκάνι (83′ Μπαμέ), Μπεκιράι, Σιμονιάν, Μάργας, Κύλογλου (63′ Ανδριόπουλος), Ομόρντια (59′ Τοπάλης), Παπαδόπουλος.

Κένταυρος (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Θεοδωρίδης Χ., Σκέντζος, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Αντωνόπουλος, Μανίκας, Κουλιούρης (79′ Θεοδωρίδης Α.), Δέτσης (63′ Νομικός), Πανάγου (74′ Μωραΐτης), Νικολαΐδης.