Connect with us

3ος Όμιλος

Ακόμη μια προσθήκη στον ΠΑΟ Βάρδας

Published

on

Ολοκληρώθηκε άλλη μια προσθήκη νεαρού Ηλείου παίκτη, με τον 19χρονο Θανάση Καλογερόπουλο, που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον γειτονικό ΑΠΟ Κουρτεσίου (Α1 Ηλείας), ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός και για ένα διάστημα πέρασε κι από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν συνέχισε εκεί.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι επαφές και με κάποιους ακόμα μεταγραφικούς στόχους, μεταξύ των οποίων είναι και επιθετικός. Κι αναμένονται νεότερα τις επόμενες μέρες, σε ότι αφορά αυτή τη θέση.

Σε ότι αφορά τον άλλο περσινό γκολκίπερ του ΠΑΟΒ, τον Αχαιό Βασίλη Σούλη, βρίσκεται στην Λάρισα, παίρνοντας μέρος στις προπονήσεις της Θεσσαλικής ΠΑΕ, και ουδείς γνωρίζει αυτή την ώρα με σιγουριά, αν επιστρέψει στο δυναμικό των «πρασίνων». Το πιθανότερο πάντως είναι να αποχωρήσει οριστικά (αφού ψάχνει για ανώτερη κατηγορία), οπότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν μεταγραφικά για έναν ακόμα γκολκίπερ. Που θα πλαισιώσει τον παραμένοντα Κωνσταντινόπουλο.

Να θυμίσουμε ότι στις ανανεώσεις, έως τώρα έχουν παραμείνει από πέρυσι οι,Κωνσταντινίδης, Ντόμας, Νικολόπουλος, Αγουρίδης, Γ. Πολίτης, Π. Πολίτης, Σοφιανόπουλος, Κωνσταντινόπουλος. Αρκετά πιθανή φαίνεται και η παραμονή του Βασ. Καζαντζή. Ενώ ως μεταγραφή ως τώρα ήρθαν (πλην Καλογερόπουλου), οΒατσής, ο Μαργαρώνης, και μεταγραφή – επιστροφή ο Σιδέρης.

Και εχουν αποχωρήσει οριστικά, όπως αναφέραμε, οι: Νικ. Ανδριέλος, Νικ. Λουμπαρδέας, Γιαν. Αποστολόπουλος, Βαγγ. Γκάτσης. Ενώ ελεύθερος είναι κι ο Πολυχρόνης (που η ομάδα θέλει παραμονή του, αλλά κι αυτός ψάχνει για ανώτερη κατηγορία). Όπως κι η περίπτωση του Σούλη, που προαναφέρθηκε.
Πηγή: iliaoikonomia

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply