Connect with us

Γ Εθνική

Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο ο Πανιώνιος, 3-0 τον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Μία ακόμα σημαντική νίκη για τον Ιστορικό που επιβλήθηκε με 3-0 του Άρη Πετρούπολης στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική. O Πανιώνιος διατηρεί την διαφορά των επτά βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό. Σκόρερ του αγώνα οι Καλάγια, Ιγνατίδης και Φερεκίδης.

 

H oμάδα του Κώστα Γεωργιάδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, όπου σκόραρε δύο τέρματα, είχε την απόλυτο έλεγχο του αγώνα και ήταν το απόλυτο αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.

 

Το 1-0 έκανε ο Καλάγια με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή στο 10 λεπτό, ενώ το 2-0 έγραψε στο 22′ ο Ιγνατίδης με κοντινή κεφαλιά μετά από πολύ ωραία σέντρα του Αρναρέλλη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε αντίδραση και δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 56′ ο Σκαφίδας είπε “όχι” στο κοντινό πλασέ του Αμπάνκουα, ενώ στο 79′ ο Τσιλιγκίρης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι με σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή.

 

Το τελικό 3-0 έγραψε ο Φερεκίδης στο 86ο λεπτό, με τον νεαρό μέσο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, ύστερα από ασιστ του Γεμιστού.

 

Το τέλος του αγώνα βρήκε ομάδα και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί μία ακόμα σημαντική νίκη.

 

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Παυλάκης, Καλύβας, Ζούλιας, Πότσι (60′ Στούπης), Μπρέγκου, Ιγνατίδης (60′ Γεμιστός), Αρναρέλλης (82′ Διονέλλης), Γροντής (75′ Φερεκίδης), Καλάγια (46′ Μπουρλάκης)

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσιουβαλτζίδης (58′ Καρδάμης), Τσερκώνης, Ντόη, Μενάι, Γκότοβος (46′ Παπανικόλας), Σκεντεράι (60′ Κορώνης), Τσίτσαρης (87′ Ραυτόπουλος), Κρητικός (46′ Αμπάνκουα), Τσιλιγκίρης, Μουστάκης

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

 

Φωτογραφία:

Δημήτρης Βλάχος

ΠΗΓΗ: Panionianea