Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ακόμη χωρίς άδεια το “Τ. Χαραλαμπίδης”

Published

on

Παρά το ότι έχει περάσει τόσοι μήνες από τον Σεπτέμβριο που άρχισαν τα επίσημα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.Α. το ιστορικό “Τ. Χαραλαμπίδης” εξακολουθεί να μην έχει άδεια λειτουργίας, με αποτέλεσμα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου να αναγκάζεται να “εξοριστεί” στη Νέα Ιωνία για να αγωνιστεί ως γηπεδούχος!

Πιο αναλυτικά, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αντιμετωπίζει εντός έδρας για την Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Α. την ομάδα του Αιγάλεω. Παρά το ότι οι αγώνες της Ε.Π.Σ.Α. δεν απαιτούν την παρουσία αστυνομικής δύναμης για να διεξαχθούν, η διοργανώτρια αρχή, από την αρχή του πρωταθλήματος έχει επιβάλλει την παρουσία αστυνομικής δύναμης σε όσα παιχνίδια αγωνίζεται η ομάδα του “Σίτυ”.

Όπως λοιπόν ήταν φυσικό, κατατέθηκε άιτημα για παρουσία αστυνομικής δύναμης στο “Τ. Χαραλαμπίδης” για το παιχνίδι Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Αιγάλεω. Το. Α.Τ. Χαϊδαρίου φυσικά ζήτησε την άδεια λειτουργίας του γηπέδου ως προαπαιτούμενο για την παρουσία της στον αγώνα. Αυτή η άδεια βέβαια δεν μπορούσε να κοινοποιηθεί προς το Α.Τ. Χαϊδαρίου, γιατί πολύ απλά, δεν υπάρχει! Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, αστυνομική δύναμη σε γήπεδο που δεν έχει άδεια λειτουργίας δεν μπορούσε να παραβρεθεί, με αποτέλεσμα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου να πρέπει να αγωνιστεί ως γηπεδούχος στη Νέα Ιωνία!

Οι ευθύνες των δημοτικών αρχών για την έλλειψη αδειοδότησης του γηπέδου είναι διαχρονικές και ξεκινάνε από τη διοίκηση του Κυριάκου Ντηνιακού, συνεχίζονται στη διοίκηση του Δημήτρη Μαραβέλια και καταλήγουν φυσικά, εδώ και 1,5 χρόνο στη διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου. Είναι η 2η φορά που “εξορίζεται” ομάδα της πόλης (πέρυσι ήταν η σειρά του Α.Ο. Χαϊδαρίου να αγωνιστεί στη Ν. Ιωνία κόντρα στο Ηράκλειο) και κανενός το αυτί δεν φαίνεται να “ιδρώνει”.

Το ρεπορτάζ λέει ότι το για να εξασφαλίσει το γήπεδο άδεια λειτουργίας χρειάζεται ιατρείο, γραφείο φύλακα και 2η έξεδρα για τους φιλοξενούμενους. Και τα τρία είναι πολύ εύκολο να γίνουν. Χώρος για ιατρείο και γραφείο φύλακα υπάρχει στα αποδυτήρια του γηπέδου και χρειάζεται μία μικρή διαμόρφωση, ενώ μία 2η μικρή εξέδρα για τους φιλοξενούμενους θα μπορούσε να φτιαχτεί μέσα σε λίγες ημέρες στην ανατολική πλευρά του γηπέδου, εκεί που υπήρχε εξέδρα στο παρελθόν, όταν η ομάδα αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική την περίοδο 2004-2005. Για τα πλαστικά καθίσματα που “περιμένουν” ακόμα να τοποθετηθούν από το Σεπτέμβριο και βανδαλίζονται κάθε εβδομάδα, θα γίνει αναφορά σε προσεχές ρεπορτάζ.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Γ.Γ.Α είχε δώσει τον Σεπτέμβριο προθεσμία στους φορείς που έχουν στην εποπτεία τους τα γήπεδα σε όλη τη χώρα (δήμους, περιφέρειες) να προχωρήσουν στην έκδοση αδειών λειτουργίας μέχρι και 31/1/2016, δίνοντάς τους μέχρι τότε το δυνατότητα να λειτουργούν τα γήπεδα. Η προθεσμία εκπνέει όπως γίνεται αντιληπτό αύριο Σάββατο και στο Χαϊδάρι, το “Τ. Χαραλαμπίδης” δεν έχει ακόμα άδεια λειτουργίας.

247press.com.gr