Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αλέκος Ανδρέου: “Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα καταφέραμε…”

Published

on

Από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Αίαντα Σαλαμίνας Αλέκο Ανδρέου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Με την διεξαγωγή της πρόσφατης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ιστορικού Συλλόγου μας, ολοκληρώθηκε η διετής θητεία μου στο Δ.Σ. του Αίαντα, που ξεκίνησε τον Ιούλιο 2020. Μία εξαιρετικά δύσκολη θητεία, όπως και για όλα τα υπόλοιπα Μέλη του Δ.Σ. Πορευτήκαμε για δύο χρόνια σε Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου με απαιτητικά λειτουργικά έξοδα, χωρίς να υπάρχει ένας Επενδυτής ή ένας μεγάλος Χορηγός που θα αναλάμβανε τον Σύλλογο. Την πρώτη σεζόν τα καταφέραμε και ο Αίας κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις του Βαθμολογικού Πίνακα, κάτι που δεν το κατορθώσαμε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον Αίαντα να υποβιβάζεται στην κατώτερη Κατηγορία. Παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν τα καταφέραμε, αναλάβαμε την ευθύνη στον βαθμό που μας αναλογεί ως Διοίκηση, και τα αίτια υποβιβασμού τα ανάλυσα στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση στα Μέλη του Συλλόγου μας.
Στα δύο χρόνια αυτά, είχα τα απαιτητικά καθήκοντα του Γεν. Γραμματέα, και από τον περασμένο Ιανουάριο 2022 είχα την τιμητική θέση του Προέδρου, θέση που αποδέχθηκα μετά από ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. Χθες παρέδωσα τα καθήκοντα Προέδρου Αίαντα, στον Άνθρωπο που δύο χρόνια πρόσφερε τα μέγιστα στον Σύλλογο, κυρίως οικονομικά που είχε και το μεγαλύτερο βάρος, αναφέρομαι στον νέο Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου, που έστω και ΄΄καθυστερημένα΄΄ ανέλαβε χθες την Προεδρική θέση. Παρέδωσα καθήκοντα αλλά συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο, και στο νέο Δ.Σ. με αποστολή δική μου αλλά και όλων των Μελών να ανασυγκροτήσουμε τον Σύλλογο. Με την λήξη της διετούς θητείας μου, θα ήθελα μέσα από την παρούσα ανάρτηση μου να ευχαριστήσω θερμά :
Toν Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γεώργιο Παναγόπουλο & και τον Πρόεδρο ΄΄ΑΚΟΙΠΟΠ΄΄ κ. Αθανάσιο Αλαϊσκα για την συνεχή ηθική και υλική βοήθεια τους στον Σύλλογο, τον Διευθυντή αλλά και τον Προϊστάμενο ΄΄ΑΚΟΙΠΟΠ΄΄ κ.κ. Νικόλαο Βαϊλα και Κωνσταντίνο Πούτο για την άψογη συνεργασία μας, τoν νέο Πρόεδρο Αίαντα κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου για τις συνεχείς ΄΄θυσίες΄΄ που κάνει για την Ομάδα της καρδιάς μας, τον Επίτιμο Πρόεδρο κ. Ηλία Κανάκη ειδικότερα για την διετή πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο, τον πρώην Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μόγια για όλα όσα προσέφερε στην Ομάδα μας τα δύο αυτά χρόνια, προσφορά ηθική αλλά και οικονομική, τον Αντιπρόεδρο κ. Περικλή Αλαϊσκα για την προσφορά του σε πολλούς τομείς, τον νέο Αντιπρόεδρο μας κ. Μιχάλη Σκιαθίτη έναν ακούραστο Διοικητικό Παράγοντα που προέρχεται από τα σπλάχνα του Αίαντα τον ΄΄ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ΄΄, και που προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα για την μεγάλη του αγάπη τον Βασιλιά Αίαντα, τον Ταμία μας κ. Ιάκωβο Παλαμάρη για την αδιάκοπη προσφορά του στον Σύλλογο μας, και για την βοήθεια του σε ότι του ζητήθηκε, και σε πολλές περιπτώσεις πρόσφερε υπηρεσίες που δεν ήταν μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων του, τον Διευθυντή Ακαδημιών μας κ. Γιώργο Παπαϊσιδώρου για το θαυμαστό του έργο στην ΄΄περιουσία΄΄ του Συλλόγου μας, την ΄΄ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ΄΄, τον Έφορο Ποδοσφαίρου κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου για την εξαιρετική μας συνεργασία, και παρότι για επαγγελματικούς λόγους ΄΄αποχώρησε΄΄ από το νέο Συμβούλιο ξέρω ότι όποτε του ζητηθεί θα είναι παρών, και τα Μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Στέλιο Παπαλεξάνδρου και Δημήτρη Πάνου για την βοήθεια τους σε όλους τους τομείς, και για την προθυμία τους σε ότι τους ζητήθηκε. Επίσης να ευχαριστήσω τον Αθλητή ΄΄κόσμημα΄΄ για τον Σύλλογο μας κ. Βασίλη Βουτσινά την ΄΄σημαία΄΄ της Ομάδας μας, για την άψογη συνεργασία μας, αλλά και τους Τεχνικούς Διευθυντές του Συλλόγου κ.κ. Παναγιώτη Κουτσούκο & Ηλία Νταβίδη για τις τεχνικές υπηρεσίες που προσέφεραν, και συνεχίζουν να προσφέρουν στον Σύλλογο. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα ΄΄τα Παιδιά από την Κερκίδα΄΄ τον Σύνδεσμο Φιλάθλων για την ηθική και όχι μόνο πολύτιμη βοήθεια τους. Να ευχηθώ στα νέα Μέλη του Δ.Σ καλή θητεία, και τους ευχαριστώ θερμά που στις ΄΄δύσκολες΄΄ στιγμές για τον Σύλλογο την περασμένη Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση, δήλωσαν δυναμικό παρών, και έθεσαν υποψηφιότητα στις Αρχαιρεσίες Συλλόγου, αυτό για εμένα ΄΄ λέει πολλά ΄΄….
Για πάντα ΑΙΑΣ !!!!
Μετά τιμής
Αλέκος Ανδρέου