Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: Στηρίξτε την αγορά της Κυψέλης

Published

on

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ο πρόεδρος της Αθηναΐδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την τοπική αγορά της Κυψέλης ενόψη του ανοίγματος  της αγοράς.

Αναλυτικά η δήλωση του…

Φίλες και φίλοι της ΑΘΗΝΑΪΔΑΣ,μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, από την Δευτέρα ανοίγει και πάλι η αγορά. Κάνω έκκληση σε όλες και όλους να στηρίξουμε την αγορά της Κυψέλης καθώς αυτή διαθέτει τα πάντα και έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες της περιοχής μας για να τους βοηθήσουμε να σηκώσουν και πάλι το κεφάλι τους μετά τα τραγικά οικονομικά αποτελέσματα που εχει φέρει η πανδημία.
Με την ευχή να πάρει σειρά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σύντομα να μας δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία και της αγαπημένης μας ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ και να ξαναβρεθούμε και πάλι όπως παλιά στο αγαπημένο μας γήπεδο της Αλεπότρυπας.
Μέχρι τότε πρέπει να τηρούμε όλα τα υγειονομικά μέτρα που επιβάλλονται για να μην ξαναβρεθούμε ποτέ στην ίδια κατάσταση που είμαστε τώρα. Η πανδημία είναι ακόμα εδώ και εμείς πρέπει να προσέχουμε. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα .
Να είστε όλες και όλοι πάντα καλά.
Αλέξανδρος Κινδιλίδης