Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλέξανδρος Ρούσσος – Σας ευχαριστώ όλους, αφιερώνω την άνοδο στον παππού μου

Published

on

Ο Αλέξανδρος Ρούσσος με ανάρτηση  στον προσωπικό του λογαριασμό θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Αγίας Ελεούσας . Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η διαφορά φιλοσοφίας του Δ.Σ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ και επαγγελματικοί λόγοι δικοί μ μας ανάγκασαν να μη συνεχίσουμε μαζί τη συνεργασία μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Πιστεύω ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια που αγωνίστηκα στην ΑΠΕ έδωσα το καλύτερο μ εαυτό,συγκεκριμένα τη πρώτη χρόνια πέτυχα 21 γκολ κ ήμουν ο 2ος σκόρερ στον όμιλο,ενώ τη φετινή χρόνια σημείωσα 19 γκολ κ ήμουν ο 1ος σκόρερ του ομίλου κ με όλα τα παραπάνω βοήθησα την ομάδα μας να πετύχει το στόχο τς π δεν ηταν άλλος από την επιστροφή στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ κάτι π επιτευχθεί τη φετινή χρόνια.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ καθώς κ το προπονητή της ομάδας μας κύριο Τάκης Γιαννόπουλος για τη συνεργασία π είχαμε αυτά χρόνια (παρά τα κάποια μικροπροβλήματα)είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάω πολύ κ τον στήριζα μέχρι το τέλος κ του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον,επίσης το φίλαθλο κόσμο τον οποίο θα έχω πάντα μέσα στη καρδιά μ για τον αγάπη κ την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο μου.

Τέλος θέλω να ευχηθώ στο νέο πρόεδρο της ομάδας κύριο Κώστα Βόσσο τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! τόσο στον ίδιο όσο κ στην ΑΠΕ στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα τς Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Την άνοδο της ομάδας μας θέλω να τν αφιερώσω στον παππού μου κύριο Μάκη Ρούσσο γιατί του είχα δώσει αυτή τν υπόσχεση!!!.
Επειδή βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ ίσως κάποια στιγμή ξανά συναντηθούν οι δρόμοι μας!!!