Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αλέξης Γκουτσούλας: Απόλυτα θετικός ο 1ος γύρος, με ταπεινότητα μέχρι το φινάλε

Published

on

Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί μέχρι στιγμής ο Κεραυνός Πετρούπολης, που βρίθσκεται στη διεκδίκηση της ανόδου.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Γκουτσούλας μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, και ας δούμε τι είπε…

– Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, η ομάδα είναι στην 3η θέση. Έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία.

Η χρόνια ξεκίνησε πολύ καλύτερα των προσδοκιών που είχαμε στην αρχή της. Και αυτό, όχι γιατί δεν πιστεύαμε τους ποδοσφαιριστές μας αγωνιστικά, αλλά γιατί περιμέναμε να δούμε το πως θα αντιμετωπίσουν πνευματικά μια τέτοια εμπειρία. Η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας μας απαρτίζεται από πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές σε ηλικία και άπαντες έχουν ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Ο απολογισμός του πρώτου γύρου είναι απόλυτα θετικός.

– Ένα σχόλιο για το ντέρμπι με το Παγκράτι και το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αίμο.

Ήταν δυο παιχνίδια δύσκολα, τα οποία τα αντιμετωπίσαμε αγωνιστικά και πνευματικά στο επίπεδο που έχουμε δουλέψει και θελουμε. Το παιχνίδι με τον Αίμο συνδυάστηκε και με θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά το ματς με το Παγκράτι, ενώ φτάσαμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε κ κρίθηκαν όλα στις λεπτομέρειες.

– Πως αντιμετωπίζει η ομάδα το ντέρμπι της Κυριακής με τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου.

Πρέπει να προετοιμαστούμε παρά πολύ καλά, να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι με μια τόσο καλή ομάδα.

– Ποιοι είναι οι στόχοι του Κεραυνού από δω και στο εξής και αν έχει αλλάξει κάτι.

Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και να έχουμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Ότι και όσα και αν πετύχουμε στη φετινή χρόνια, πρέπει να μας γίνει μάθημα και παράδειγμα για την επόμενη σεζόν.