Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλέξης Θυμιανός: “Να πρωταγωνιστήσουμε με επιθετικό ποδόσφαιρο”

Published

on

Ο Αλέξης Θυμιανός αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που άφησε τα Σούρμενα για λογαριασμό της Ηλιούπολης.

Ο ικανότατος άσος που έχει θητεύσει σε Φοιβο Αργυρούπολης, ΑΟΝ Αργυρούπολης, Κ17 και Κ20 ΟΣΦΠ και Σούρμενα ήταν διακαής πόθος του Βαγγέλη Γαλάνη με τη διοίκηση του “Ήλιου” να κάνει πράξη την επιθυμία του Ναξιώτη προπονητή, εντάσσοντας τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο ικανός στόπερ παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Γιατί επέλεξες την Ηλιούπολη;
Οι λόγοι που με έκαναν να δεχθώ την πρότασή της Ηλιούπολης ήταν αρκετοί. Καταρχάς, πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας και γι’ αυτό το λόγο είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα αυτού του σωματείου. Γνώριζα ότι το καλοκαίρι του 2018 ξεκίνησε μία προσπάθεια ώστε η Ηλιούπολη να αποκτήσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Αθήνας. Γι’ αυτό, το επίπεδο της οργάνωσης, οι παροχές του σωματείου καθώς και το γήπεδο, που είναι το καλύτερο στην Αθήνα αυτήν τη στιγμή, ήταν μερικοί ακόμη λόγοι για τους οποίους επέλεξα να αγωνιστώ με την Ηλιούπολη.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει στο φετινό δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σκοπός μας είναι να επιδιώκουμε κάθε Κυριακή τη νίκη σε συνδυασμό με όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

-Τι θα πρέπει να κάνει ο σύλλογος για να πετύχει;
Κάθε βδομάδα στην προπόνηση θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και να δουλεύουμε σκληρά. Θα πρέπει να αφοσιωθούμε όλοι μας και όταν χρειάζεται να κάνουμε τις απαραίτητες θυσίες. Δίπλα μας, ευτυχώς για τα σύγχρονα δεδομένα, έχουμε μία διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να δουλέψουμε και να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

-Προσωπικές σου φιλοδοξίες;
Προσωπικά, σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς μέρα με τη μέρα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.