Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλεξάκης: ‘Εξαρτάται ξεκάθαρα από εμάς’

Published

on

Τρεις σερί ήττες για τον Ολυμπιακό Λιοσίων και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα, οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος τεχνικός, Λευτέρης Αλεξάκης, μίλησε Stoplekto.gr για την αναμέτρηση που ακολουθεί αλλά και την ήττα στο Ηράκλειο.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε: ”Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται σοβαρότητα, δεν μας απασχολεί η βαθμολογική θέση του αντιπάλου και εξαρτάται ξεκάθαρα από εμάς γιατί είναι μια καλή ομάδα και σε καλή κατάσταση. Όσον αφορά το παιχνίδι με το Ηράκλειο, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, μπορεί και οι καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω στο έντεκα εναντίον έντεκα δεν θα χάναμε. Δεχτήκαμε την ισοφάριση, έκανε κάποιες φάσεις ο αντίπαλος και από το 80′ μέχρι το 88′ χάσαμε κλασσική ευκαιρία πριν το 2-1 του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να χάσουμε δυστυχώς. Δεν πειράζει όμως γιατί μετά το Χαλάνδρι, αποδείξαμε ξανά τη δυναμική μας.”

Απόντες για το παιχνίδι της Κυριακής στα Λιόσια θα είναι ο τιμωρημένος Ζέλο και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Κολιοπάνος και Μαργαριτόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply