Connect with us

3ος Όμιλος

Αλεξιάδης: “Εάν δεν είχαμε προβλήματα αγωνιστικά στην προετοιμασία, τότε θα ήμασταν πλεονέκτες”

Published

on

Δυνατό φιλικό θα δώσει αύριο στις 18.00 ο Ιάλυσος εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας τον Άρη Αρχαγγέλου και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση των παικτών του ‘Τοξοβόλου’.

Το θετικό για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη είναι ότι έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ αναφερόμενος στην προετοιμασία και στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα υποστήριξε:

“Έχουμε επικεντρωθέι στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της τακτικής και στο πως θα μπορέσουμε να δέσουμε σαν σύνολο γιατί έχουν έρθει νέα πρόσωπα στην ομάδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ κάθε ημέρα. Τα παιδά δείχνουν διάθεση και είναι πολύ κουρασμένα και στόχος αποτελεί να είμαστε έτοιμοι στη έναρξη του πρωταθλήματος'”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί οτι η ομάδα του θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο νεαρός προπονητής είπε

“Οχι ολα πανε καλά. Εάν θα αποκτήσουμε κάτι ακόμη δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει. Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά χωρίς να σημαίνει ότι εάν βρεθεί παίκης που μπορεί να βοηθήσει δεν θα αποκτηθεί”.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να επικεντρώσει σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα την προσοχή της για να βελτιωθεί, ο Αλεξιάδης είπε

“Δημιουργούνται πάντα θέματα όταν παίζεις ένα ματς. Βάζεις προτεραιότητες και κοιτάζεις να τα λύσεις. Εαν λέγαμε ότι δεν έχουμε προβλήματα για να λύσουμε και ήταν όλα καλά αυτή την περίοδο θα ήμασταν πλεονέκτες”.