Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλιμπας: “Για την άνοδο μέχρι τέλους”

Published

on

Εαν ήταν μια νότα σε ένα πεντάγραμμο, θα ήταν η πιο ξεχωριστή αφού θα έδινε άλλη ουσία.
Αυτό ακριβώς ισχύει και στην ομάδα των Αγιών Αναργύρων αφού αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που περνάει σχεδόν όλο το παιχνίδι από εκείνον.
Ο λόγος για τον Γιασίν Αλιμπά που οδηγεί την Ένωση σε πορεία πρωταθλητισμού.
Η διοίκηση κατάφερε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και να τον ντύσει στα ‘κυανέρυθρα’ και μέχρι στιγμής δικαιώνεται αφού με την παρουσία του ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου των δυτικών προαστίων.
Ο Θρακιώτης άσος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας:
“Η μέχρι τώρα εικόνα του ομίλου μας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς πρέπει να είναι απ τις λίγες χρονιές που τόσες πολλές ομάδες είναι κοντά στη κορυφή και διεκδικούν την άνοδο. Πιστεύω 3-4 ομάδες θα συνεχίσουν να το κάνουν ως το τέλος και εμείς θα είμαστε σίγουρα μια από αυτές”.
Για τη σταθερότητα που δείχνει η διοίκηση, ο επιτελικός μέσος της Ένωσης δήλωσε: ”Η ομάδα μας πιστεύω θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή στη συνέχεια και στον δεύτερο γύρο καθώς η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη για το βήμα παραπάνω τοσο με την ενίσχυση της ομάδας όσο και με την ανανέωση του γηπέδου μας που μας έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ από την αρχή της σεζόν”.
Για το γεγονός ότι η ομαδα του έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, ο Αλιμπας δήλωσε: ”Στοχευουμε να μπούμε στην διακοπή του πρωταθληματος με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή που μπορούμε. Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα πράγματι αλλά το γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολη”.
Στον επίλογο του σχολίασε το επίπεδο του πρωταθλήματος λέγοντας: ”Κατά την προσωπική μου άποψη το επίπεδο του πρωταθληματος δεν είναι τόσο καλό όσο τα περασμένα χρόνια καθώς απουσιάζει αισθητά η ποιότητα από τα παιχνίδια και γενικότερα από τις ομάδες. Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από μία δύο εξαιρέσεις δεν έχουν ξεχωρίσει κάποιοι ποδοσφαιριστες. Τέλος θέλω να ευχηθώ Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία και ο καινούργιος χρόνος να είναι πιο δημιουργικός για όλους μας”.