Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αλλάζει σελίδα ο ΑΟ Προφήτη Ηλία . Νέα διοίκηση ,νέος προπονητής ο Γ. Κολλύρης

Published

on

Οι δύο τελευταίες χρονιές ήταν πολύ δύσκολες για την ποδοσφαιρική  ομάδα του ΑΟ Προφήτη Ηλία  που έφτασε πέρυσι να τερματίσει τελευταία στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Φαίνεται όμως πως στο τμήμα ανατέλλει μια νέα εποχή, που σηματοδοτείται από την επιστροφή στη φυσική  της  έδρα (τα έργα στο ΣΕΦ ολοκληρώθηκαν) και την είσοδο στο διοικητικό σχήμα νέων προσώπων, με εμπειρία αλλά και όρεξη, που θα πλαισιώσουν τα ήδη υπάρχοντα μέλη

Αναλυτικά το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες είναι το παρακάτω:  Η θητεία του είναι διετής και λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Πρόεδρος & Έφορος Καλαθοσφαίρισης: Αλέξης Παπαχρήστου

Αντιπρόεδρος: Λάμπρος Ψυχογιός

Γεν. Γραμματέας: Κίμων Γκιουλιστάνης

Ταμίας: Παντελής Διαμαντόπουλος

Έφορος Ποδοσφαίρου: Νίκος Τσακουμάγκος

Μέλος: Γιάννης Λεκάκης

Μέλος: Γιώργος Κατσαμάς

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΥΡΗΣ

Σε αυτό το “restart” του Προφήτη Ηλία  τα ηνία δόθηκαν στον Γιάννη Κολλύρη. Ο καινούργιος προπονητής είναι 39 ετών, κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον ΑΣ Κωφών, όπου παρουσίασε εξαιρετική δουλειά, ειδικά την προηγούμενη σεζόν που η ομάδα του για έναν βαθμό δεν μπήκε στα πλέι-οφ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ο Προφήτης λοιπόν, με αυτά τα δεδομένα θα μπει στο πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά με αισιοδοξία και στόχο να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, που θα πετύχει ότι καλύτερο μπορεί στα γήπεδα της κατηγορίας. Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή (25/8). Από τον γενικό αρχηγό Νίκο Τσακουμάγκο και τον προπονητή Γιάννη Κολλύρη, καλούνται όλοι οι αθλητές να βρίσκονται στις 19:00 στα γραφεία του Ομίλου (γήπεδο μπάσκετ), ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από την επόμενη μέρα.