Connect with us

stoplekto

Αλλάζει χέρια ο Ηρακλής Ελευσίνας…

Published

on

Αλλάζει σελίδα ο Ηρακλής Ελευσίνας μετά από 6 χρόνια παρουσίας του Στέλιου Καρατζά στην προεδρία του ιστορικού συλλόγου. Τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας  Θεοχάρης Βσιλόπουλος. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του προπονητή καθώς και μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Εξάλλου ο μέχρι χθες ισχυρός άνδρας των πράσινων Στέλιος Καρατζάς έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή που αναφέρει χαρακτηριστικά:

Πέρασαν 6 χρόνια από τη στιγμή που ανέλαβα το τιμόνι της ιστορικής μικρασιατικής ομάδας του Ηρακλή Ελευσίνας. Ένα κληροδότημα από τον αείμνηστο πατέρα μου, Κυριάκο Καρατζά, που μέχρι και τώρα η προσφορά του στην ομάδα αλλά και γενικότερα στον τοπικό αθλητισμό χαίρει κοινής εκτίμησης και αποδοχής.

 

Στα χρόνια αυτά, παρά τις δυσκολίες, η ομάδα κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να έχει πάντα μία αξιοπρεπέστατη παρουσία στη κατηγορία της.

 

Την επερχόμενη χρονιά, λόγω των νέων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων μου, αποφάσισα να δώσω χώρο ώστε να σχηματιστεί μία νέα διοίκηση, η οποία θα μπορεί να ασχοληθεί ενεργά με τις υποχρεώσεις της ομάδας και να ανταποκριθεί επάξια στην ιστορική της πορεία. Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή του κ. Χ. Γεωργουλέτη και του κ.Γ. Τσακιλτζίδη στη σύνθεση της νέας διοικήσης.

 

Στο σημείο αυτό , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του Ηρακλή Ελευσίνας που ακολούθησαν την ομάδα αυτά τα χρόνια, τον επί όλης της εξαετίας προπονητή κ. Μ. Κατσάφαρο και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν με και για την φανέλα της ομάδας.

 

Επίσης ευχαριστώ την διοίκηση της ΕΠΣΔΑ, και ιδιαιτέρως τον κ. Μ. Τζανόπουλο και τον κ. Α. Οικονόμου για την άψογη συνεργασία μας και τους εύχομαι να συνεχίσουν το έργο τους με κάθε επιτυχία.Ευχαριστίες απευθύνω και στον όμιλο ΕΛΠΕ αλλά και τον Δήμο Ελευσίνας για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στη νέα διοίκηση κάθε επιτυχία και να δηλώσω οτι θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου.

 

Με εκτίμηση

Στυλιανός Κ. Καρατζάς

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply