Connect with us

stoplekto

Αλλαγή σκυτάλης στον Βύζαντα Μεγάρων- Ανέλαβε ο Βασιλειάδης

Published

on

Μια απρόσμενη μετάθεση – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – του προπονητή Γιάννη Ρόκα στην Κάλυμνο, ανάγκασε την διοίκηση του Βύζαντα να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση όσον αφορά τον αντικαταστάτη του.

Έτσι κατόπιν ενεργειών του τεχνικού διευθυντή Κώστα Γιαννακάρη αλλά και της επιτροπής μεταγραφών, ο Λευτέρης Βασιλειάδης είναι από σήμερα ο εκλεκτός της διοίκησης για την θέση του προπονητή.

Πρόκειται για έναν έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «προπονητής των ανόδων», καθώς έχει ανεβάσει στην Γ’ Εθνική τον Ηρόδοτο και τον
Α.Ο. Καραβά, ενώ έχει θητεύσει με επιτυχία και στους πάγκους του Αιγάλεω και του Ιωνικού.

Τον Λευτέρη Βασιλειάδη παρουσίασε σήμερα στους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Γιαννακάρης παρουσία και του απερχόμενου προπονητή Γιάννη Ρόκα, ο οποίος δύο ημέρες πριν είχε συνεργασία ενημερωτικού χαρακτήρα με το νέο προπονητή. Μάλιστα λίγο πριν την σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Ρόκας εμφανώς συγκινημένος είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους ευχηθεί να πετύχουν τους στόχους που έχει η ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Βασιλειάδη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο να βρεθεί εκεί που του αρμόζει.

Όσο για τον Γιάννη Ρόκα τα λόγια περισσεύουν. Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά, ένας άριστος γνώστης του αθλήματος που από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία δούλεψε με σοβαρότητα και αγάπη για την ομάδα.

Φίλε Γιάννη η «πόρτα» του ιστορικού Βύζαντα θα είναι πάντα ανοικτή για σένα!