Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αλλαγή στη θέση του προέδρου στον ΑΟΝ Αργυερούπολης

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟΝ Αργυρούπολης έκανε γνωστή την ανάληψη της θέσης του προέδρου από τον Γιώργο Ιωαννίδη στη θέση του Κωνσταντίνου Βάγια που υπέβαλλε την παραίτηση του, καθώς και άλλες αλλαγές στο ΔΣ.

Αναλυτικά…

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης προέβη την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 σε ανασύσταση του Διοικητικού συμβουλίου μετά τη παραίτηση του Προέδρου του κυρίου Βάγια Κωνσταντίνου.

Ο Πρόεδρος υπέβαλε την παραίτηση του την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2021, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία όλων αυτών των χρόνων και δήλωσε…
« Αγαπητοί συνάδελφοι…
Η απόφαση μου αυτή στηρίχθηκε, στην πάγια θέση μου, ότι η ανανέωση στον σύλλογο μας είναι απαραίτητη και υγιής διαδικασία που πρέπει να υιοθετείται από όλους εμάς που θέλουμε το καλό του.
Η ενασχόληση μου στα ανώτερα κλιμάκια του αθλητισμού, ως αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, αλλά και η παραμονή μου στο Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου μας, μου δίνει την δυνατότητα να υπηρετώ τον αθλητισμό που τόσο αγαπώ.
Πιστεύω ότι έβαλα τις βάσεις στην μακροχρόνια προεδρία μου ώστε ο σύλλογος μας να θωρακιστεί διοικητικά αλλά και αθλητικά για τις επόμενες δεκαετίες.
Οι επιλογές των ανθρώπων με ήθος και αγαθές προθέσεις για τον αθλητισμό θεωρώ πως ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία μου.
Με όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά μου, ελπίζω να άφησα το στίγμα μου στην εβδομηντάχρονη πορεία της Ιστορικής μας ομάδας.
Η απόφαση μου να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος, μέχρι τις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου, θα δώσει την δυνατότητα στον νέο Πρόεδρο που θα προκύψει, να προσαρμοστεί και να χαράξει την πορεία του συλλόγου, στο τόσο δύσκολο περιβάλλον που βιώνουμε, δίνοντας νέα ώθηση στον Όμιλο μας.
Κλείνοντας σας δηλώνω ότι θα παραμείνω εδώ, πιστός στρατιώτης, να υπηρετώ τον αθλητισμό της πόλης μας, από οποιοδήποτε θέση μου ανατεθεί.»
Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου κατόπιν ψηφοφορίας, αναδείχτηκε ομόφωνα ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας κύριος Ιωαννίδης Γιώργος.
Στην θέση του Γενικού Γραμματέα αναδείχτηκε ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής Γραμματέας κύριος Σταματάκης Μανώλης και την θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κατέλαβε ο κύριος Βάγιας Κωνσταντίνος. Οι υπόλοιπες θέσεις διατηρούνται ως είχαν.
Το νέο διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο για την πολύ σημαντική του προσφορά και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική ,αθλητική και προσωπική του ζωή.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.