Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλμα παραμονής ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 2-1 με ανατροπή τους Τράχωνες

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί των Τραχώνων και να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Εφτασε έτσι τους 33 βαθμούς, ενώ οι Τράχωνες έμειναν στους 41. Οι φιλοξενούμενοι πάντως εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία, θεωρώντας ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος…

Στο 20′ ο Τσιουρής έκανε το 0-1, βάζοντας μπροστά τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, και αφού στο 23′ είχαν δοκάρι με τον  Ζέρβα, έφεραν το ματς στα ίσα στο 33′ όταν ο Μάρκου έκανε το 1-1. Το τείκό 2-1 διαμόρφωσε στο 70′ ο Μπούντρας.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Φάκης, Καραγιώργος, Καραβίδας, Κομιώτης, Τσάκωνας, Μάρκου (85′ Ζαγαρέλος), Γαντζούλας (70′ Μπάμπουλας), Ζέρβας (60′ Δούκας), Σιδηρόπουλος, Μπούντρας.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Νίκου (46′ Ευαγγέλου), Μερετσόλιας, Καραμπάτσης (46′ Μανωλάς), Γιατράς, Νέστορας, Πρόι, Κούτρας, Τριαντόπουλος (69′ Πετράκης), Μουσάι, Τσιουρής, Κλείτσικας.