Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αλσούπολη-Ιάσων Αγίου Φανουρίου 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς του 1ου ομίλου για τη Β’ ΕΠΣΑ αφού Αλσούπολη και Ιάσονας Αγίου Φανουρίου έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις αφού σε ποιότητα χαρακτηρίζεται μέτριο με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές.

Μετά από δυο ήττες η ομάδα τω δυτικών προαστίων στο ντεμπούτο του Γιώργου Μπεκρή πήρε βαθμό φτάνοντας στην 10η θέση με 15 βαθμούς.

Από την άλλη, η Αλσουπολη για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινα στην ισοπαλία παραμένοντας στην 3η θέση με 21 βαθμούς χάνοντας ωστόσο το προβάδισμα να παραμείνει σε αυτή τη θέση, αφού με νίκη του ο ΑΟΝΑ αύριο την προσπερνάει στην κατάταξη.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης) Κωτσάκης, Μπούσουλας, Τσάλας (71′ Στρούγγαρης), Μούζος, Αβραμάκης, Καραϊσκος, Μωραϊτης (46′ Σιάνος), Παπαπαδόπουλος, Νταβούλ (84′ Μπέλλος), Μέμη Κατσαρός.

ΙΑΣΩΝ (Γιώργος Μπεκρής) Παλαιολόγος, Γλέζος, Καράμπελας, Δουγιέκος, Λάχας, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος, Μαγριπλής, Πυλαρινος (71′ Μπάσο), Κωνσταντόπουλος, Δουληγέρης (85′ Ρεντζής).