Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αλσούπολη: Τυχεροί που γυρίσαμε σπίτια μας…

Published

on

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Αλσούπολη με τα απίστευτα γεγονότα  γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα στο γήπεδο της Καισαριανής στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.

Εξέδωσαν μάλιστα την ακόλουθη ανακοίνωση…

Ανακοίνωση Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομιλου Αλσούπολης

Σήμερα γίναμε μάρτυρες τραγικών καταστάσεων και δυστυχώς δεν ξέρουμε αν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το όποιο είναι έρμαιο στα χέρια και τις ορέξεις κάθε σχιζοφρενή και επικίνδυνου που παριστάνει τον πρόεδρο ομάδας..

Σήμερα χρειάστηκε η παρουσία 10 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για την ομαλή αποχώρηση της αποστολής μας από το γήπεδο Μιχάλης Κρητικόπουλος..

Σήμερα ήμασταν τυχεροί που γυρνάμε όλοι σπίτια μας όταν ο πάγκος μας έχει δεχθεί πέτρες, πρόκες, βαρελότο και όταν ποδοσφαιριστής μας δέχθηκε κλωτσιές στο κεφάλι κατά την σύρραξη μετά το τέλος του αγώνα ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος.

Ο Εθνικός Αστέρας είναι τεράστιο μέγεθος στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται 20 αχαρακτήριστα άτομα πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας να βρίζουν με αχαρακτήριστες εκφράσεις τον προπονητή μας και τους παίκτες μας για 90 ολόκληρα λεπτά. Εμείς στην Νέα Ιωνία (αυτήν που καθυβρίζατε με ανομολόγητες εκφράσεις) φοράμε παντελόνια και κυρίως τα τιμάμε και για αυτό στον 2ο γύρο θα φιλοξενήσουμε υποδειγματικά την αποστολή σας όπως αρμόζει στο όνομα και την ιστορία του σωματείου σας που δυστυχώς εσείς αμαυρωνετε..

Το παρήγορο είναι ότι κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας σας μας εξέφρασαν τον αποτροπιασμό για τα σημερινά γεγονότα καθώς και δήλωση πατέρα ποδοσφαιριστή σας : ότι προτιμώ ο γιος μου να κόψει την μπάλα παρά να παίζει σε αυτή την ομάδα με αυτόν τον πρόεδρο….
ΥΓ 1: Αν κατηγορούμαστε για κάτι είναι ότι αντιδράσαμε στον οχετό ύβρεων καθώς και στην αναίτια επίθεση μετά το τέλος τους αγώνα.
ΥΓ 2: Η εγκληματική επίθεση στον ποδοσφαιριστή μας που προαναφέρθηκε έχει ήδη λάβει την νόμιμη νομική οδό και επιφυλασσόμαστε.
ΥΓ 3: Αρχηγέ θα κοιμηθείς με αναπαυμένη την συνείδηση σου απόψε;

ΥΓ 4: Εμείς σαν Αλσούπολη δηλώνουμε πως στεκόμαστε δίπλα και δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας πρώτα στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στην συνέχεια στον προπονητή Θανάση Ψύλλια, που σήμερα βίωσε καταστάσεις που ειλικρινά ευχόμαστε να μην ζήσει κανένας άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο…