Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλωσε τα Λιόσια ο Αγιαξ Ταύρου, 3-2 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Ονειρικό ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα έκανε ο Αγιαξ Ταύρου, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού Λιοσίων εκτός έδρας με 3-2 σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 9′ όταν ο Γκουτσούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ηρακλής με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 23′ ο Σέχου Σ. ανατράπηκε από τον Κανελλόπουλο και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρούσης κάνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 37′ ο Τσουκαλάς με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2.

Στο 53΄ο Γκαβζίδης με φοβερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο 68΄ο Αγιαξ κέρδισε και νέο πέναλτι σε ανατροφή του Στρέφη, με τον Μαρούση και πάλι να εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΊΩΝ: Κανελλόπουλος, Λαμπρόπουλος (70΄Μιχαηλίδης), Φραγκόπουλος, Λένγκα Α., Βασιλάκος (74΄Ζέρβας), Γιαταγανάκης, Τσουκαλάς, Γανωτής, Λένγκα Β., Τσάτσα (63΄Γεωργόπουλος), Νικολάου (46΄Γκαβζίδης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΎΡΟΥ: Βεζύρης, Χανιώτης, Στρέφη, Ηρακλής Α., Μαρούσης, Σέχου Γ., Μαυροβουνιώτης (88΄Μπαρμπαλιάς), Σωτηρόπουλος, Σέχου Σ. (84΄Κατσής), Γκουτσούλας (84΄Μαυρέλης), Παπανδρέου (90+2΄Αλεξόπουλος).