Connect with us

Γ Εθνική

Αλωσε την Πετρούπολη ο Εθνικός, 2-1 τον Αρη

Published

on

Ο Εθνικός επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Άρη Πετρούπολης εκτός έδρας και παρέμεινε στην 1η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ  στο 4′ όταν μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Θεοχάρη κατέληξε στα δίχτυα του Κούμπουλα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να καταφέρνουν να αλλάξουν κάτι στο υπόλοιπο του πρώτου μισού.

Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος της συνάντησης στο γήπεδο της Αλκυών, ώσπου φτάσαμε στο 68΄με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Παπαγγελή.

Την εκτέλεση της ποινής ανέλαβε ο Γεωργούσης που νίκησε τον Σικαλιά ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 74΄ο Εθνικός διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Ζωγραφάκης πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό ευθύβολο σουτ από 30 περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για να γραφτεί το τελικό 1-2.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Μαγκάκης (60′ Σκεντεράι), Κορώνης (90′ λ.τρ. Φαρμάκης), Κρητικός Γ., Γκότοβος, Θεοχάρης, Ρέτσος Χρ. (80′ Ρέτσος Κ.), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος, Κρητικός Στ., Πίσπας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Κατσογιάννης, Θεοδώρου, Ζωγραφάκης, Μαλάι, Πολύζος, Ντινιωτάκης (60′ Κυριαζής), Μακρυγιάννης (60′ Γεωργούσης), Βαλαβανόπουλος (60′ Σεκούμπα), Αντωνίου (70′ Πλουμάτος).