Connect with us

stoplekto

Αμπαριάν αντί Βολιώτη στον Άτταλο

Published

on

Αλλαγή στη τεχνική ηγεσία του Άτταλου, με τον Δημήτρη Αμπαριάν να αντικαθιστά τον Γιάννη Βολιώτη. Ο έμπειρος τεχνικός με θητεία σε Βαρνάβα, AO Δάφνης (άνοδος), Αρίωνα (άνοδος), ΑΟΝΑ (άνοδος), Αρμενική, Νεοπεντελικό και ΓΣ Αργυρούπολης (άνοδος με αντρικό και πολλές επιτυχίες στις ακαδημίες των «οράνιε») έπιασε ήδη δουλειά, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό «φορτίο». Κάπως έτσι, η διοίκηση βρήκε έναν ιδανικό αντικαταστάτη του κ. Βολιώτη, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με πολλές επιτυχίες του σωματείου τα τελευταία χρόνια.

Ο σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας αναζητούσε ένα «ηλεκτροσόκ», ώστε να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και να παραμείνει στην κατηγορία για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Μετά από 20 αγωνιστικές, οι «κόκκινοι» βρίσκονται στη 15η θέση με 14 βαθμούς, καταδιώκοντας τους ΑΟΝΑ (17π), Νεοπεντελικό (17π), Ψυχικό (18π) και Άρη Χολαργού (19π). Με την υπάρχουσα κατάσταση, ζωντανή στο «κυνήγι» είναι και η ουραγός Κορωνίδα (12π).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία:

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της Α΄Ομάδας Γιάννης Βολιώτη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Νέος προπονητής στον πάγκο της ομάδας, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αμπαριάν, τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.