Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αμπελακιακός – Ήφαιστος 2-2

Published

on

Δεν μπόρεσε να νικήσει τελικά ο Αμπελακιακός τον Ήφαιστο που πήρε το 2-2 στα Αμπελάκια και όλα δείχνουν ότι χάνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους αφού προηγήθηκαν 0-2 με τέρματα των Περλέσι με πέναλτι στο 16’( χέρι Ζώτο) και Σιδηρόπουλου στο 25’. Ο Αμπελακιακός αντέδρασε και μέσα σε λίγα λεπτά ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ των Ζώτο με πέναλτι στο 32’( ανατροπή Χαμζά) και Μιχαλάκη στο 39’. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους που πίεσαν για τη νίκη και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Πιο σημαντική αυτή του 68’ όταν ο Μαρούδης έπιασε σουτ έξω από την περιοχή , η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι για να «σκάσει» στη συνέχεια στο έδαφος . Οι Σαλαμίνιοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή , αλλά ο βοηθός Ιωαννίδης έμεινε ακίνητος στη θέση του.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Βουδούρης, Ζώτο, Ραπαντζίκος, Χαλούλος, Φασουλής, Μαρούδης( 88’ Ρισβάνης) Αλιάι, Κοκλιώτης, Χαμζά( 65’ Παπαϊσιδώρου ) , Μιχαλάκης( 76’ Θεοδοσίου) Κουπετώρης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σπαχίου, Ζούπα, Ανταλής, Πάχος, Μπένα, Αδαμίδης, Πήττας, Μεταξάς, Σιδηρόπουλος, Περλέσι( 88΄Βατίστας) Κουντουράς.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ